Wordpress yardım!

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
-arkadaşlar cpaneldeki fantastico de luxe den wordpress kurdum bu siteye ama admin bölümüne erişemiyorum.mail adresime gelen kullanıcı adı-şifre giriyorum ama hata veriyor.
-wordpressi kaldırıyorum ana dizinde boş klasörler kalıyor fire ftp ile silemiyorum.
-bide joomla mı wordpress mi tavsiye edersiniz hangisi daha kolay?

excell38660

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
wordpress derim.. hostcunla görüş silemediğin dosyaları hostcun halleder... fantastico de luxe ile kurmanı tavsiye etmem sitesinden güncel dosyasını indirerek ftp den atıp sen kurulum yap..

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
WP kur tabiki @excell38660'ında dediği WP'nin kendi resmi sitesinden indirip kurmanı öneririm.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bencede wordpress. İstersen kurulumu ben yapabilirim :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Anlat da bizde öğrenelim.wordpressin bu admin giriş sorunundan baya şikayet var google da sebebi nedir acaba?

Admin giriş sorunu mu? Benim hiç başıma gelmedi. Temiz bir kurulum yaparsan eğer sorunla karşılaşmazsın. İnternette resimli anlatımlar var. Onlardan okuyup çözebilirsin. Eğer takıldığın bir yer olursa biz burdayız .

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ya net anlatımlarla dolu. Madem anlatacaksınız çok detaylı olsun :) DB açıp ayarlamak filanda olsun. Zamanında en çok takıldığım şeydi..

Eve gittiğimde ayrıntılı bir anlatım yapacağım bizim siteye özel şimdilik bu site işinizi görür inceledim basit bir anlatımla anlatmış arkadaş WordPress Kurulum

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Yok hocam est. Ama zamanım bol nasılsa yaparım :D Wordpress tema yapımını anlatın siz bize :D Veya Photoshopda tema tasarlamayı :D

Tamam photoshop'da tema tasarlama olucak bir sonraki konum lakin siteye özel oldugundan zaman alıyor bunlar biliyorsunuzdur :) Öyle C/P değil yani.

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tamam photoshop'da tema tasarlama olucak bir sonraki konum lakin siteye özel oldugundan zaman alıyor bunlar biliyorsunuzdur :) Öyle C/P değil yani.

EVVEEET!
Başardım.Nasıl mı?
Önce veritabanı ve kullanıcı oluşturmak gerekiyor cpanelden (gerçi ben dosyaları ftpden atıp siteye gidince anladım böyle olacağını ,o anda CPANELe gidip oluşturdum gene de oldu...) sonra da bu sitedeki OTOMATİK kurulumu yaptım:wordpress-tr

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
EVVEEET!
Başardım.Nasıl mı?
Önce veritabanı ve kullanıcı oluşturmak gerekiyor cpanelden (gerçi ben dosyaları ftpden atıp siteye gidince anladım böyle olacağını ,o anda CPANELe gidip oluşturdum gene de oldu...) sonra da bu sitedeki OTOMATİK kurulumu yaptım:wordpress-tr

Sevindim bir sorun olursa biz yine burdayız iyi forumlar :)

qassed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wordpress kurulumu en kolay içerik yöneticilerinden biridir. hatta sanırım resmi sloganıda 5 dk websitenizi kurun gibisinden bişeydi. kurulumu kendiniz yapın bence. fantastico gibi yazılımlar türkçe desteği olmadığından yaptığı kurulumlar ingilizcedir. sonradan yapılan türkçe dosyaları bazen tam olarak çeviri yapmayabiliyor.

aros_121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence kesinlikle wordpress daha iyi .Seo bakımından kat kat iyi .

Görsellik olarak da joomla iyi fakat kendi temanı yaparsan wordpress mükemmel.

Ve public_html/wp-admin/ deki install ile ilgili dosyaları sil yoksa sistemin yakında hacklenebilir.