Wordpress Sitem Arzılandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elmeo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar;

Çalıştığım hosting firması serverı ABD'den Türkiye'ye taşıdığını ama verim alamayınca geri ABD'ye taşıdı yönünde bir açıklama yaptı. Aynı serverda iki tane sitem yüklüydü, ikiside wordpress üzerinde çalışıyordu. Bir tanesinde bir sorun olmadı ama diğer sitem (www.mehmetnaber.com) şimdi hiç açılmıyor, beyaz bir ekran çıkıyor.
Hosting firmamdan destek istediğimde kendilerinden kaynaklanan bir sorun olmadığı sitemde kodlamadan kaynaklanan bir sorun olduğunu söylediler. FTP'den baktığımda herşey yerli yerine duruyor nasıl bir kodlama sorunu yaşanıyor olabilir. Her türlü yardıma açığım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
wp-login.php'den girebiliyor musun?
Girebiliyorsan eklentileri devre dışı bırak ve eski temaya dön.

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Maalesef girilmiyor yine beyaz ekran geliyor.... Database mi bozuldu acaba????

oglcn554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
databasede sorun olsaydı beyaz ekran olmazdı. temanın anasayfasının içi boş yani sadece html ve head yazıyor. orjinal temaya dönersen açılacaktır. Bence :)

---------- Post added at 16:18 ---------- Previous post was at 16:15 ----------

ilginç bi sorun http://www.mehmetnaber.com/readme.html bu adrese girebiliyorum :D sitende çu kodu buldum html {
display: block;
} bu kodu div'e ekleyince görünmüyodu acaba sebep bumu ?

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Wordpress admin bölümüne girebilsem deneyeceğim ama ne yapsam giremedim. Eğer kullandığım temanın klasörünü silsem orjinal temaya dönülebilirmi acaba. Zihnim durdu iki gündür uğraşıyorum.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
FTP'ye girip kullandığın temanın klasörünü bul ve içini boşalt. İçine varsayılan eski temanın klasörünün içindekileri koy. Böylece eski temaya dönecek. Tahminimce böyle. Zamanında denemiştim böyle bir şeyler.

Başka bir çözüm: FTP'den eklentileri kaldır ve .htaccess varsa onu da silmeyi dene.

oglcn554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuanki temanın klasörünün adını twentyten yap. Yapmak istediğini yap sonra eski haline getir :d

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Olmadı... FTP'den kullandığım temanın içeriğini klasik temayla değiştirdim ama olmadı......

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Wordpress'i indirip tekrar FTP'ye at. Dosyaları üzerine yaz.
Olmazsa sanırım veri tabanına girip yedek alman ve baştan kurman gerekecek.

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Plugins klasörünün ismini değiştirdim, kullandığım temanın ismini değiştirdim, temanın klasörünü tamamen sildim ama bi değişiklik olmadı. Bana sanki wordpress uygulaması tema yada eklenti klasörüne ulaşabilecek aşamaya ulaşamıyor... Yani wordpress hiç çalışmıyor gibime geliyor aslında çok anlamıyorum bu işlerden, hayattan soğudum valla

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:37 ----------

Bencede en mantıklı bu en kısa sürede wordpressi yeniden kurmam gerekiyor.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Son zamanlarda asp.net e geçiş yaptım zorunlu olarak :( pek php takip edemiyorum. Hatırladığım kadarıyla wp-config.php gibi birşeydi mysql veritabanın bilgileriin yer aldığı config dosyasının adı. Bu dosyanın karakter setine bak UTF8 olunca bu sorun meydana geliyordu sanırım, aynı sorunu yaşadım daha önce. Bilgisayarına indir o dosyayı notepad ile aç farklı kaydet de aşağıdan ANSI yi seç öyle kaydet, tekrar upload et. Yada ansi ise utf8 yap. Sunucuya upload et. Düzelir diye umuyorum.