selamlar arkadaşlar
bir web sitesinin düzenlenmesi işi geldi. Site wordpress ile yapılmış. Farklı dil seçenekleri ekledim qtranslate ile ancak sitenin ana sayfası ve bir kaç yerinde linkler kodların arasına yazılmış yani.
header.php içine Ana Sayga Linkler ve Arama gibi yazı ile girilmiş doğal olarak ben dil değiştiriğimde bu bölümler değişmiyor bu bölümlerin dili nasıl değiştirilir acaba?
bir web sitesinin düzenlenmesi işi geldi. Site wordpress ile yapılmış. Farklı dil seçenekleri ekledim qtranslate ile ancak sitenin ana sayfası ve bir kaç yerinde linkler kodların arasına yazılmış yani.
header.php içine Ana Sayga Linkler ve Arama gibi yazı ile girilmiş doğal olarak ben dil değiştiriğimde bu bölümler değişmiyor bu bölümlerin dili nasıl değiştirilir acaba?
PHP:
<li><a href="<?php bloginfo("url"); ?>/" title=""<?php if ( is_front_page()) { ?> class="active"<?php } ?>>Anasayfa</a></li> <li><a href="#" rel="toggle[categories]" title="">Linkler</a></li> <?php if ( function_exists( 'wp_nav_menu' ) ) { wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'custom-menu' , 'container' => '' , 'fallback_cb'=> 'custom_menu' , 'depth' => 1 ) ); } else { custom_menu(); } ?> <li><a href="#" rel="toggle[search]" title="">Arama</a></li>