Wordpress bloguma eklenti nasıl eklerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdmh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Selam arkadaşlar,

Wordpress.com'da ücretsiz blogum var. Syntax Highlighting javascript eklentisini nasıl eklerim. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap versin

You

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bildiğim kadarıyla ücretsiz wordpress bloglarına eklenti eklenemiyor.Eklenti eklemek için hosta bağlanmanız gerekir.

Reaksiyon puanı
189
Ben ayrı kullanıyorum her şeyi ekle kaldır ama wordpress.com üzerindekiler çok kısıtlı oluyo...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
yönetim panelinden aratarak ulaştığınız eklentiler arasında değil mi bu bahsettiğiniz eklenti?

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yönetim panelinden aratarak ulaştığınız eklentiler arasında değil mi bu bahsettiğiniz eklenti?

Hocam haklıymışsın zaten yüklüymüş. Yeni deneyebildim. Cevap veren herkese teşekkür ediyorum

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Ben de bir iki soru sorayım : WLSpace imi wordpress e yükselttim(bilirsiniz windows live space alanı olanlar wordpress e yönlendiriliyordu)...Bu wordpress de blogger da olduğu gibi mesela bir rss resmi eklemek istiyorum tıklayınca rss ime ulaşılsın.Blogger da <a href gibi bir kod vardı başa adres ikinci kısmada resmin adresini yazıp blog kodları arasına ya da html widgetına ekliyordunuz.Bu tarz bir şey olabiliyor mu ...Acemiyim biraz belki sorunu bile iyi anlatamamışımdır...teşekkürler..