Wordpress blog da video animasyon flash yayınlamak mümkünmü?

REDKAYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben wordpress te swf flash animasyon gösterimleri yayınlamak istiyorum nasıl yapabilirim bunu?

Yalnız benim ki wordpress sitesi değil
xxxxx.wordpress.com gibi bir blog sadece.

The Danger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış bilgi vermek istemiyorum benim bildiğim kadarıyla bu tarz xxxx.wordpress.com özel alan olduğu için swf dosyaları çalıştırmak için kurulan eklentiyi yükleyemediğin için çalıştıramazsın. Fakat wordpress.com'un sana sağladığı eklentiler arasında var mı, bilmiyorum. Eklenti bölümüne bir bak pasif eklentilerin arasında yoksa sanırsam eklenti yükleyemeyeceğin için yapamazsın.Kodlarla yapılsada html olarak izin verildiği için(özel alan çünkü) olacağını sanmıyorum. böyle bir kod var
<embed quality="high" height="400" width="400" src="swf kodu buraya" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
ben de xxxx.wordpress.com diye bir alan var. Bende olmadı bu kod sen dene istersen
Tekrar söylüyorum kesin bir bilgi vermiyorum. İyi çalışmalar.

REDKAYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deniyorum teşekkürler

Zaten olmazsa rahat rahat flash ve istediğim video kodlarını goruntuleyebileceğim bir blog sayfası edineceğim.

---------- saat 11:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:38 eklenmişti ----------

Şimdi denedim HTML kod kısmında ve olmadı...
Sonra SDN de yayınladığım sayfayı seçtim komple "yeni yaz" kısımına attım ordan bu kodu buldum HTML kısımına...

<embed type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="400" src="SWF UZANTILI FLASH LINK"> </embed></object>

flashekletisi.jpg

Düzenleme sayfasında sonuç resimdeki gibi....ama...
Önizleme yap dediğimde de hiç bişey gözükmüyor sayfada..

REDKAYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse wordpress'ten fayda gelmez.
bende blogspot da hesap aldım orda yapılabiliyor bunlar.

Bide son bişey wordpress'i blogspot'a yönlendirmek mümkünmü acaba?

The Danger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda bir bilgim yok fakat. Size şu şekilde yardım edeyim. Bedava alan alıp. (PHP ,FTP ,MySQL destekli) içine wordpress blog sistemini kurarak bir web sitesi açabilirsiniz. Bunun için www.000webhost.com (sitede kendi reklamını gösterir), www.sitem.tv adresinden(sitede reklam göstermez.) yaralanabilir, içine hem joomla ya da wordpress kurabilir, İstediğiniz eklentileri kurabilirsiniz. Tavsiyem olarak www.sitem.tv adresinden bir üyelik alarak, başlayabilirsiniz. Sitenizin ismi xxx.sitem.tv olarak ayarlanır. xxxx.wordpress.com isminde anlamlı olur.

REDKAYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda bir bilgim yok fakat. Size şu şekilde yardım edeyim. Bedava alan alıp. (PHP ,FTP ,MySQL destekli) içine wordpress blog sistemini kurarak bir web sitesi açabilirsiniz. Bunun için www.000webhost.com (sitede kendi reklamını gösterir), www.sitem.tv adresinden(sitede reklam göstermez.) yaralanabilir, içine hem joomla ya da wordpress kurabilir, İstediğiniz eklentileri kurabilirsiniz. Tavsiyem olarak www.sitem.tv adresinden bir üyelik alarak, başlayabilirsiniz. Sitenizin ismi xxx.sitem.tv olarak ayarlanır. xxxx.wordpress.com isminde anlamlı olur.

Blogspot dan aldım rahatlıkla yapılabılıyor bunlar ama kodu elle yazıyorsun filan bide kontrol paneli dehset derece kasıyor:hammer: