wordpres domain.

cafefincancom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu konuyu nerden acmam gerektıgını bilemedim oyuzden burdan yazıyorum.
wordpres.com dan ucretsız acılan bır bloga gene wordpres den domain alaınarak com olmus bır blogun farklı bır fırmadan hostıng hızmetı alınıp bu fırmaya domaın transferı nasıl yapılır.Transfer kodunu nerden alacagım.Yardım rıca edıyorum

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
wordpressten domain aldıktan sonra neden farklı bir hostinge yönelme ihtiyacı?

cafefincancom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence konuyu anlamadiniz
Bakin ucretsiz blog acilmisti wordpresde daha sonra wordpresin sundugu domain satisindan yararlanip domain alindi fakat tema degisikligi cok fazla secenek.olmadigi icin hosting hizmeti satin alip bu hostinge domainimi transfer etmek istedim fakat panelimde transfer kodumu bulamadim ne yapmam gerektigi konusunda bilgi ariyorum yani ftp yi hostingime domainimi transfer edebilirsem kullanabilecegim anlatabildimmi

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Bence konuyu anlamadiniz
Bakin ucretsiz blog acilmisti wordpresde daha sonra wordpresin sundugu domain satisindan yararlanip domain alindi fakat tema degisikligi cok fazla secenek.olmadigi icin hosting hizmeti satin alip bu hostinge domainimi transfer etmek istedim fakat panelimde transfer kodumu bulamadim ne yapmam gerektigi konusunda bilgi ariyorum yani ftp yi hostingime domainimi transfer edebilirsem kullanabilecegim anlatabildimmi

Bu yazdığınızı şimdi değilde ilk mesajınız da belirtseydiniz keşke şimdi konu daha farklı yerlere gitti. Şöyle söyleyeyim; satın almış olduğunuz hosting panelinde mutlaka gelişmiş domain yönetimi, ya da transfer kilidi gibi... ibarelerin olduğu kategorileri kontrol edin transfer kodunu da yine wordpress aracılığıyla çekeceksinizdir.

cafefincancom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben size yarin gorsel atayim acaba buldugum yer dogrumu diye yanitlarsaniz ozaman iyi olur
Tesekkur ederim