Wordk and Travel nedir ??

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Başlık gayet açık bütün bilgileri detaylarıyla anlatacak olan var mı ? İnternette pek aradığımı bulamadım.Hani nesin nesidir nasıl katılırız ? Katılmak için şartlar nelerdir? Nerelere gideriz nasıl seçeriz ? Mesela katılmayı düşündüm lise 3e geçtim bu sene.Katılmayı düşünüyorum katılırsam şu six flags var ya dünyaca ünlü lunapark orada çalışmayı düşünüyorum bunu nasıl ayarlarım mesela ? Bir ücret var mıdır falan filan bilgi sahibi olmak istiyorum işte yararları ve zararları nedir? Ne biliyorsanız, şimdiden sağolun :)

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ingilizce öğreneceğim bahanesiyle yurtdışına gidip, firmanın sana sunduğu iş seçeneklerinden birini seçerek bir süre yurtdışında yaşama olayına deniyor. zamanın kalırsa geziyorsun.
harley davidson fabrikasında çalışan arkadaşım da var, balık temizleyen de, çiftçilik yapan da, central park'da bisikletçi olan da, şansa kalmış :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yani istediğin yerde iş falan seçemiyorsun falan.Ücreti ne kadardır ?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Benim ödevimin konusu internetten iş imkanlarıydı slaytıma advis work and travel'ı da eklemiştim
ücreti verip çalışıyosun felan filan bende heves ettim ;
slayt esnasında hocam bütün hevesimi kırdı
-gidip çalışma şartlarını beğenmeyen
-işte sorun yaşayan kalacak yer sıkıntı herşey sıkıntı boşuna heves etmeyin dedi :D
Yinede senin kararın şartları ;
  • Bir lisans veya yüksek lisans programına kayıtlı olmak,
  • Intermediate düzeyde konuşma İngilizcesine sahip olmak (Her öğrenci ile yüz yüze ya da telefon ile mülakat yapılmaktadır.)
  • Akademik not ortalamasının 4.00 üzerinden 2.00 ve üzerinde olması.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu ücret ne kadardır peki ? Hadi ücreti verdik ingilizceyide biliyoruz.Bu lisans, yüksek lisans programı ne oluyor ? İstediğimiz yeri nasıl seçebiliyoruz ? İş bitince ne olacak ?