neden istiyosunuz böyle bişey
Arkadaşlar Brute Force yöntemiyle kıran bir çok program var fakat şifre 8 veya daha fazla haneden oluşuyorsa işte o zaman sıkıntılı bir durum. Para harcayıp şifreyi kırdırmanız gerekiyor. Bu işi yapan ücretli programlar var 50$ civarında. Sürekli kullanacaksanız satın alabilirsiniz. Fakat tek word dosyası kırdırmak istiyorsanız aşağıdaki linkteki adresle iletişime geçerek 10 TL'ye kırdırabilirsiniz.
Kürşat nabıyon![]()
Excel şifresi derken direk Excel uygulaması mı şifreli yoksa bir belge mi şifreli?merhaba.
benim sorunun 2010 excel şifresini degiştirdim fakat şimdi açamıyorum içerisinde kişişel ve ofisle alakalı bilgiler var bu şifreyi açma konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
internetten buldugum bazı programları denedim sonuç çıkmadı (Daanav Password Recover Utility-FREE Word and Excel password recovery Wizard-InFixi Excel Password Recovery)
saygılarımla
yusuf
Excel şifresi derken direk Excel uygulaması mı şifreli yoksa bir belge mi şifreli?
Belge ise Elcomsoft Advanced Office Password Recovery işe yarıyor ama ücretli. Cracklı mı bulursunuz ne yaparsınız artık size kalmış.
evet sadece excel belgesi. tamam bi deneyeyim. bilgi için teşekkürler
evet sadece excel belgesi. tamam bi deneyeyim. bilgi için teşekkürler
Excel şifresi derken direk Excel uygulaması mı şifreli yoksa bir belge mi şifreli?
Belge ise Elcomsoft Advanced Office Password Recovery işe yarıyor ama ücretli. Cracklı mı bulursunuz ne yaparsınız artık size kalmış.