Word şifre kırıcı

ahmedonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

şifrelenmiş word dosyasını açabilmek için bir programa ihtiyacım var.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler.

dvrmbtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Word değil ama excel var elimde çalışıyor..Spybot o resim ne güldürdün beni:)

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
abi word şifresini kıracak program var mı ki...varsa banada söylein yaw :D

TuRK_KHaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Brute Force yöntemiyle kıran bir çok program var fakat şifre 8 veya daha fazla haneden oluşuyorsa işte o zaman sıkıntılı bir durum. Para harcayıp şifreyi kırdırmanız gerekiyor. Bu işi yapan ücretli programlar var 50$ civarında. Sürekli kullanacaksanız satın alabilirsiniz. Fakat tek word dosyası kırdırmak istiyorsanız aşağıdaki linkteki adresle iletişime geçerek 10 TL'ye kırdırabilirsiniz.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8

Arkadaşlar Brute Force yöntemiyle kıran bir çok program var fakat şifre 8 veya daha fazla haneden oluşuyorsa işte o zaman sıkıntılı bir durum. Para harcayıp şifreyi kırdırmanız gerekiyor. Bu işi yapan ücretli programlar var 50$ civarında. Sürekli kullanacaksanız satın alabilirsiniz. Fakat tek word dosyası kırdırmak istiyorsanız aşağıdaki linkteki adresle iletişime geçerek 10 TL'ye kırdırabilirsiniz.

Kürşat nabıyon :D

ysfyhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba.
benim sorunun 2010 excel şifresini degiştirdim fakat şimdi açamıyorum içerisinde kişişel ve ofisle alakalı bilgiler var bu şifreyi açma konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
internetten buldugum bazı programları denedim sonuç çıkmadı (Daanav Password Recover Utility-FREE Word and Excel password recovery Wizard-InFixi Excel Password Recovery)

saygılarımla
yusuf

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
merhaba.
benim sorunun 2010 excel şifresini degiştirdim fakat şimdi açamıyorum içerisinde kişişel ve ofisle alakalı bilgiler var bu şifreyi açma konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
internetten buldugum bazı programları denedim sonuç çıkmadı (Daanav Password Recover Utility-FREE Word and Excel password recovery Wizard-InFixi Excel Password Recovery)

saygılarımla
yusuf
Excel şifresi derken direk Excel uygulaması mı şifreli yoksa bir belge mi şifreli?

Belge ise Elcomsoft Advanced Office Password Recovery işe yarıyor ama ücretli. Cracklı mı bulursunuz ne yaparsınız artık size kalmış.

ysfyhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Excel şifresi derken direk Excel uygulaması mı şifreli yoksa bir belge mi şifreli?

Belge ise Elcomsoft Advanced Office Password Recovery işe yarıyor ama ücretli. Cracklı mı bulursunuz ne yaparsınız artık size kalmış.

evet sadece excel belgesi. tamam bi deneyeyim. bilgi için teşekkürler

ysfyhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet sadece excel belgesi. tamam bi deneyeyim. bilgi için teşekkürler

1 defalık bir işlem için biraz pahalı başka bir tavsiyeniz olur mu (serial) de bulamadım.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Crackı ben veremem ama biyerlerde bulursun illa ki. Dictionary Attack diye bi sistemi var şimdiye kadar çok word belgesinin şifresini buldum.