Wolfteam NyxLauncher Hatası Ve İnternet Explorer Komut Dizisi Hatasına Kesin Çözüm!

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu Hatanın Çözümü Bende Ama Sadece Bende Vede Açıklıyorum...Çözümü Çok Kolay Ve Belli...

3x4yg.jpg

Aldığınız Hata Bu Biliyorum...Bu Hatayı Almadan İlk Tıklayışta Girebilirsiniz...Nasılmı Sadece Dediklerimi Yapın Yeter...

->Wolfteam'e İki Kere Tıklayın...
->Wolfteam Penceresi Açıldığında Hemen Hatayı Vermeden ''Enter'' Tuşuna Elinizi Basılı Tutun...
->Sonrada Giriş Kimliği Vede Şifre Gelincede Elinizi ''Enter'' Tuşundan Çekiniz...
->Sonrada Gönül Rahatlığıyla Oyuna Girebilirsiniz ;)

Bu çözüm mutlaka işe yarıyor böyle bir hatayı almayacaksınız artık dediğimi yapın yeter...yapamazdınızmı bu forma kayıt olun konuşalım...sorunu çözeriz ama bu çözüm %100 işe yarıyor...

Çözüm işe yaradı mı bu forma kayıt olun vede bir teşekkür mesajı veya bir beğeni yollayın ;);););)

İyi Oyunlar Dilerim GaMeRR119 ;)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bulduğum çözüm çok güzel vede neden bir teşekkür mesajı atmadığınızı anlamadım...hangi form bunu biliyor...ilk ben buldum başka bilen varmıydı yoktu...yazık ediosunuz kaldırırım bu çözümü 20 kere tıklar ancak girersiniz wolfteam'e...:crying::crying:

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oyunu yeniden kurmak gerekiyor
Bende bu çözüm olmadı

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yok oyunu sakın baştan kurma...kurarsan beklersin beklersin 2 buçuk saatte kurarsın bu yöntem %100 işe yarıyor...Yoksa sen yapamamışsındır...!!! ya gerçekten işe yarıyor sen online ol da konusalım seninle...!!

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
(arkadaşlar lütfen bana yardım edin ben wolfteama girdiğimde kampa girdiğimde 10 saniye sonra t-10050 hatası veriyor herşeyi denedim ama bir türlü olmadı oyunu yeniden yükledim olmadı internet ayarlarımda iyi kaç gündür açamıyorum wolfteamı yardımcı olun lütfen....)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
:cursing::cursing::cursing:ya ben entere basılı tutuyorum ama hiçbir şey gelmiyor tamamda giriş bilgileride çıkmıyor buna bir çözümü olan varsa sölesin wolfteamında 10 dk yükledim 3 kez ama hala aynı

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Yemin ederimki işe yaradı Allah Senden Razı Olsun Kardeş Allah Ne Muradın varsa versin ins 2 haftadır bu sorunu çözmeye çalısıordm halettim Allah Senden Razı Olsun

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Valla helal olsun güzel kardeşim süper bi çözüm bulmuşsun hayret ettim :):)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum su an eksik patchleri yüklüo daha oyuna girmiş sayılmam ama internet secenğiyle falan uğrasmaya gerek yok zaten işe yaramadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bendede verdi ama ben çıkıp tekrara girdim oldu artık oluyo sen yanlış anlattın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saol kardeş bende wolfu bida idircektim başka forumda öle yazıodu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş dediğimi dene o hata geldiniğinde tamam de sonra evet de hiç biyere basmadan ıdı ını yaz tab a basıp şifreni yaz sonra enter yap gönül rahatlığıyla oyna .. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah razı olsun sen eline sağlık bende bir türlü bulamadıydım allaha şükür buldun çok saol

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
olmadı diyen arkadaşlar lütfen bana söyleyin siz neyi eksik yaptınız lan :D

buarada olmadı diyen arkadaşlar siz kesinlikle yukarıdakileri yanlış yaptınız...size ben ne dedim sonunda okumadınızmı hiç dediklerimi...YAPAMADIYSANIZ OLMADIYSA KAYIT OLUN FORUMA GELİN KONUŞALIM..YOK KARDEŞİM BEN HAMALLIK YAPACAM OYUNU TEKRAR KURCAM PSİKOPAT GİBİ DİYOSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ SİZİ ENGELLEYEMEM...bu çözüm işe yarıyor...enayiyseniz girersiniz başka yerlere ki onlarda en az sizin gibi enayi oldugu icin tek verebilecekleri çözüm sil tekrar yükle...başka bişey bilmiyolar bu hatayı benim vermediğim yöntemle çözemediyseniz FORMA KAYIT OLUN GELİN ÖZELDEN ÇÖZELİM...