Wmv videolarda görüntü sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kpln04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
wmv videolarda wmplayerda görüntü yok ses var sadece wmvlerde bu sorun var diğerleri sağlam klite mega codec kullanıyorum kaldırdım son sürümü kurdum yine aynı yardım lütfen

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
wmv dosyalarını diger görüntü oynatıcılarında da denediniz mi? Örneğin Media player classicte. Aynı sorun ondada devam ediyor mu. Eğer ediyorsa wmv ile ilgili sorunlar üzerine düşünmeliyiz. Yok sadece media playerda oluyorsa o zaman media player sorunları üzerine eğilmeliyiz.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
wmv dosyalarını diger görüntü oynatıcılarında da denediniz mi? Örneğin Media player classicte. Aynı sorun ondada devam ediyor mu. Eğer ediyorsa wmv ile ilgili sorunlar üzerine düşünmeliyiz. Yok sadece media playerda oluyorsa o zaman media player sorunları üzerine eğilmeliyiz.

clasiccte ve vlcde problem yok sadece wmpde bir hafta önce sorun yoktu

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yardım beyler

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
cevap lütfen

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aklıma iki çözüm geliyor birini senin için kontrol ettim ama gözden kaçırma ihtimaline karşı sende kontrol et. http://support.microsoft.com/fixit/tr bu adresten sorununa çözüm ara. Ben baktım bulamadım ama sende kontol et sağlama olsun.

2. çözüm ise Media player ı microsoft download 'dan indirip yeniden kurmaktır. Bir dene sonucu bildir.