Wma yı mp3 e çevirme sorunu

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar free sürümlü bir wma to mp3 converter programı indirdim. wma dosyasını ekliyorum convert dediğimde "you need update your dirctx to version 8.1 or higher" yazıyor. dirctx 8.1 ve üzeri olsun diyor galiba. peki directx 9.0 yüklemek için exe sini indirdim kur install diyorum bu sefer de karşıma "browse" geliyor. hangi yolu göstermem lazım. lütfen yardımcı olun. ya da daha kolay ve güçlü sınırsız bir wma to mp3 converter verin onu kurayım. şimdiden teşekkürler.

qwx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format factory programını dene

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
masaüstüne bir klasör oluştur. browse yazan kısma tıklayıp oluşturduğun yeni klasörün yerini belirt sonra da tamam a bas. işlem bittikten sonra klasöre gir "setup"a tıkla bu kadar...

kerdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,
300 saniyelik bir dosyayı mp3 çevirme işinde 52.saniyeden başlayabilir miyiz?Müziğin başlangıç kısmını veyahut bir kısmını çıkarabilmiyiz.Pc özürlü olduğumu hatırlatmam gerekiyor:)

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar,
300 saniyelik bir dosyayı mp3 çevirme işinde 52.saniyeden başlayabilir miyiz?Müziğin başlangıç kısmını veyahut bir kısmını çıkarabilmiyiz.Pc özürlü olduğumu hatırlatmam gerekiyor:)
Bu konuda imtoo programlarını kullanabilirsin. Son derece başarılı.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
arkadaşlar free sürümlü bir wma to mp3 converter programı indirdim. wma dosyasını ekliyorum convert dediğimde "you need update your dirctx to version 8.1 or higher" yazıyor. dirctx 8.1 ve üzeri olsun diyor galiba. peki directx 9.0 yüklemek için exe sini indirdim kur install diyorum bu sefer de karşıma "browse" geliyor. hangi yolu göstermem lazım. lütfen yardımcı olun. ya da daha kolay ve güçlü sınırsız bir wma to mp3 converter verin onu kurayım. şimdiden teşekkürler.

Browse yazan kısma geldiğinde;
c:\dx
yaz devam et mesela..
Sonra da C:\DX klasörüne giderek directx kurulum dosyasını çalıştırıp devam..

Arkadaşlar,
MP3 Splitter It is a tool for splitting large MP3 file into smaller ones. With the build-in MP3 player, you can pre-listen the MP3 file, set start time and end time, split or cut any section of the MP3 file you want. It also splits equal parts either by size or by time.
MP3 Splitter Trial indir - 477 KB

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar özellikle rise ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.