S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Velendeki diğer ipuçlarını incele ve baronun karısını bul diyor ama haritada işaret vermedi nereye gideceğim Yardım
Son düzenleyen moderatör:
Daire YokHocam hiç oynamadım ama daitre içindeki alan olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 103368
Velendeki diğer ipuçlarını incele ve baronun karısını bul diyor ama haritada işaret vermedi nereye gideceğim Yardım
Ordan Baktım Bu Olduğum Şehri Gösteriyor Basıyorum Ama İşaret YokHaritada iken boşluk tuşuna basıp dünya haritasına geçin haritada işaretli bölgeye basıp haritayı büyütün büyük ihtimalle görürsünüz. Baya oldu bitireli sanırım böyleydi![]()
Ordan Baktım Bu Olduğum Şehri Gösteriyor Basıyorum Ama İşaret Yok
Bitane Adamla Konuştum Karımı Bul Diyor Hikayenin Devamını Anlatacam Diyordu Ama İşaret Gelmedi Konuşma BitinceEn son görev olarak ne yaptın acaba?
Hangi Görev?Diğer görevlerden devam edince bağlanılıyor birbirine diye biliyorum
Sanırım Ormanın Hanımları idi görevin adıBitane Adamla Konuştum Karımı Bul Diyor Hikayenin Devamını Anlatacam Diyordu Ama İşaret Gelmedi Konuşma Bitince
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi Görev?
Sanırım Ormanın Hanımları idi görevin adı
Görevi ArıyorumLadies of the Wood görevine başlaman lazım.
Görevi Arıyorum
Onları Nerden AlıcamEğer yan görevlerin varsa onları tamamla açılır o görev büyük ihtimalle.
Onları Nerden Alıcam
Tamam Sağolun Herkese TeşekkürlerJ’ye bas aktif görevlerinde varsa tamamla ayrıyeten alman gerekmiyor diye hatırlıyorum.
Kitabını bulamadımLadies of the Wood görevine başlaman lazım.