S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Önceki Oyunları Oynamadan Direkt Witcher 3 Oynasam Olurmu hadi 2.oyunu oynayabilirim ama witcher 1 hoşuma gitmedi
Kaldıramaz Dediler Ama OynuyorumSenin bilgisayar Witcher 3 kaldırıyormu?
Aynen çözünürlük 144p gibi uçan kuşu toz zannederek oynamak zaten mümkün iyi eğlencelerKaldıramaz Dediler Ama Oynuyorum
Çözünürlük 144p deilAynen çözünürlük 144p gibi uçan kuşu toz zannederek oynamak zaten mümkün iyi eğlenceler![]()
sistemini saysana bi bana .Çözünürlük 144p deil
4GB RAMsistemini saysana bi bana .
sizin ekran kartından daha iyi bir kart ile test etmesine rağmen very low ( en düşük ) ayarlarda bile 30 fps gibi bi değeri yakalayabiliyomusunuz merak konusu .4GB RAM
İ3 3.1GHZ
Ekli dosyayı görüntüle 98373
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşük FPS Gözüküyor Ama Savaşa Falan Giriyorum Ateş Falan Atıyorum Kasma Takılma Yok
Witcher 2dede Böyleydi Düşük FPS Ama Kasma Olmuyor Arkada FPS Sayacı Falan Açmassan Hissetmiyorsun Bile
Tabi o da sizin zevk anlayışınız 60 fps nin altındaki oyun bana göre ızdıraptan başka bişey değildir . Herkes farklı şekilde zevk alabilir tabi fakat . 60 ın altı bilimsel olarak akıcı bir oyun deneyimi değildir ( 60hz bir monitöre göre )ben nvidia'dan ayarlayip 35 fps ye sabit oynarim her seyi. uzerine cikmam.
Sen Alışıksındır 60fps Ama ben göremiyorum artık normal geliyorsizin ekran kartından daha iyi bir kart ile test etmesine rağmen very low ( en düşük ) ayarlarda bile 30 fps gibi bi değeri yakalayabiliyomusunuz merak konusu .
Kasma yok diye bi tabir kullanamazsınız . 30 fps insan gözünde resmen yavaş bir oyundur . drop yok diyebilirsiniz fakat kasma yok tabirini kullanamazsınız . Daha 60 fps görmediğiniz yerde oynuyorum demeniz çok aşırı saçma .
Kasıyor Diyorsan Video AtimTabi o da sizin zevk anlayışınız 60 fps nin altındaki oyun bana göre ızdıraptan başka bişey değildir . Herkes farklı şekilde zevk alabilir tabi fakat . 60 ın altı bilimsel olarak akıcı bir oyun deneyimi değildir ( 60hz bir monitöre göre )