Witcher 3 nasıl oynamaliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 608469
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Önceki Oyunları Oynamadan Direkt Witcher 3 Oynasam Olurmu hadi 2.oyunu oynayabilirim ama witcher 1 hoşuma gitmedi

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
sistemini saysana bi bana .
4GB RAM
İ3 3.1GHZ
Adsız.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşük FPS Gözüküyor Ama Savaşa Falan Giriyorum Ateş Falan Atıyorum Kasma Takılma Yok
Witcher 2dede Böyleydi Düşük FPS Ama Kasma Olmuyor Arkada FPS Sayacı Falan Açmassan Hissetmiyorsun Bile

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
youtube'ta onceki witcher oyunlarini ozetleyen turkce ve ingilizce videolar var. onlara goz gezdirip ucuncu oyuna baslayabilirsin.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
4GB RAM
İ3 3.1GHZ
Ekli dosyayı görüntüle 98373

Düşük FPS Gözüküyor Ama Savaşa Falan Giriyorum Ateş Falan Atıyorum Kasma Takılma Yok
Witcher 2dede Böyleydi Düşük FPS Ama Kasma Olmuyor Arkada FPS Sayacı Falan Açmassan Hissetmiyorsun Bile
sizin ekran kartından daha iyi bir kart ile test etmesine rağmen very low ( en düşük ) ayarlarda bile 30 fps gibi bi değeri yakalayabiliyomusunuz merak konusu .
Kasma yok diye bi tabir kullanamazsınız . 30 fps insan gözünde resmen yavaş bir oyundur . drop yok diyebilirsiniz fakat kasma yok tabirini kullanamazsınız . Daha 60 fps görmediğiniz yerde oynuyorum demeniz çok aşırı saçma .

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
ben nvidia'dan ayarlayip 35 fps ye sabit oynarim her seyi. uzerine cikmam.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
ben nvidia'dan ayarlayip 35 fps ye sabit oynarim her seyi. uzerine cikmam.
Tabi o da sizin zevk anlayışınız 60 fps nin altındaki oyun bana göre ızdıraptan başka bişey değildir . Herkes farklı şekilde zevk alabilir tabi fakat . 60 ın altı bilimsel olarak akıcı bir oyun deneyimi değildir ( 60hz bir monitöre göre )

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
sizin ekran kartından daha iyi bir kart ile test etmesine rağmen very low ( en düşük ) ayarlarda bile 30 fps gibi bi değeri yakalayabiliyomusunuz merak konusu .
Kasma yok diye bi tabir kullanamazsınız . 30 fps insan gözünde resmen yavaş bir oyundur . drop yok diyebilirsiniz fakat kasma yok tabirini kullanamazsınız . Daha 60 fps görmediğiniz yerde oynuyorum demeniz çok aşırı saçma .
Sen Alışıksındır 60fps Ama ben göremiyorum artık normal geliyor

Tabi o da sizin zevk anlayışınız 60 fps nin altındaki oyun bana göre ızdıraptan başka bişey değildir . Herkes farklı şekilde zevk alabilir tabi fakat . 60 ın altı bilimsel olarak akıcı bir oyun deneyimi değildir ( 60hz bir monitöre göre )
Kasıyor Diyorsan Video Atim

Son düzenleyen moderatör: