Yardım Witcher 3 İade Etmek İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sytx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sytx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar 18 mayıs witcher 3 aldım ve (hiç oynamadım) iade etmek istiyorum ama hala iade edilmedi anlamadım ?
(Steam cüzdana iade istedim)

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Genelde 24 saat içinde iade kabul ediliyor. Sonrasında steam sağ üstte bakiye yazan kısımda bekletilen para olarak parantez içinde yazar. O para ayriyeten gözükür. 24 saat bekletildikten sonra para bakiyene eklenir.
15 gün/ 2saat kuralına uyuyorsa iade kabul edilir.

Eğer iade talebin 2 3 gün oldu ve en ufak ses yoksa tekrar talep oluşturmaya çalış. Sistemsel sorun olabilir.

Sytx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Genelde 24 saat içinde iade kabul ediliyor. Sonrasında steam sağ üstte bakiye yazan kısımda bekletilen para olarak parantez içinde yazar. O para ayriyeten gözükür. 24 saat bekletildikten sonra para bakiyene eklenir.
15 gün/ 2saat kuralına uyuyorsa iade kabul edilir.
Biliyorum fakat hala mevcut iade talebiniz var diyor ve hala kabul edilmedi ve birkaç gün sonra yeni bir oyun indirime girecek ben onu alıcam ama paramın gelmesi lazım steam supporta nasıl yazabilirim ??

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Biliyorum fakat hala mevcut iade talebiniz var diyor ve hala kabul edilmedi ve birkaç gün sonra yeni bir oyun indirime girecek ben onu alıcam ama paramın gelmesi lazım steam supporta nasıl yazabilirim ??
O kadar net hatırlamıyorum malesef.
Iadeyi iptal edip açıklama kısmına belirtebiliyorsun diye hatırlıyorum. Veya oyunla ilgili sorun bildirir gibi talebini yazabilirsin.
Kaç saat/gün oldu talep oluşturalı?

15 20 oyun alıp iade etmişimdir. 1 tanesi hariç 6 8 saate kabul gördü 24 saate para beklemeden çıktı. O 1 oyunda 24 saatin sonlarına doğru kabul edildi.

ofarslan18

Asistan
Reaksiyon puanı
226
Sen talebini yap 2 saati geçmedin 15 günde olmadı başka kriter yok kabul edilir belki (düşük ihtimal) (çok) 2 gün sokağa çıkma yasağı var ve TR desteği kapalı olabilir 2 günlük (?)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar net hatırlamıyorum malesef.
Iadeyi iptal edip açıklama kısmına belirtebiliyorsun diye hatırlıyorum. Veya oyunla ilgili sorun bildirir gibi talebini yazabilirsin.
Kaç saat/gün oldu talep oluşturalı?

15 20 oyun alıp iade etmişimdir. 1 tanesi hariç 6 8 saate kabul gördü 24 saate para beklemeden çıktı. O 1 oyunda 24 saatin sonlarına doğru kabul edildi.
açıklama zorunlu değil sebebinide sallayabilirsin dediğim gibi önemli olan 2 saat ve 14 gün

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Sen talebini yap 2 saati geçmedin 15 günde olmadı başka kriter yok kabul edilir belki (düşük ihtimal) (çok) 2 gün sokağa çıkma yasağı var ve TR desteği kapalı olabilir 2 günlük (?)
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıklama zorunlu değil sebebinide sallayabilirsin dediğim gibi önemli olan 2 saat ve 14 gün
Steamde insan ürünü. Sistemsel hataları olabiliyor. Örneğin en çok başıma gelen satın alım kısmı. Hesabı guncellemeleri için talep oluşturup sorundan bahsetmezsen hiç bir zaman oyun alamazsın.
Yani sistemsel bir hataysa 2. Ye talep oluşturabilir ve mesaj kısmını boş bırakırsa tekrar ayni sorunu yaşayabilir.