- Reaksiyon puanı
- 14

Güzel bir hafta sonunda yeni bir inceleme ile yeniden karşınızdayım

TANITIMI
-Wise Disk Cleaner; sistemde bulunan gereksiz dosyaları ve kayıtları silmenizi sağlayan ücretsiz ve kullanıcı dostu bir yazılımdır. Sistem Kayıt Defteri ve gereksiz, kullanılmayan dosyaları tarayan ve silen program, bilgisayarın performansını düşüren gereksiz yükün kaldırılmasını sağlar. Windows sisteminizden temp dosyalarını da silen bu program ile bilgisayarınızı yoran ve gereksiz işlemler yaratan dosyaları tarayabilir ve sisteminizden silebilirsiniz.
Tek tıklama ile tüm gereksiz dosyaları tarayarak sistemden silinmeye hazır hale getiren bu küçük program ile sisteminizin hızında gözle görülür bir artış sağlayabilirsiniz. Oldukça kolay kullanışlı bir program olan Wise Disk Cleaner tamamen Türkçe olması ile de kullanımını kolaylaştırıyor.
-Wise Registry Cleaner, en güvenli sistem kayıt defteri temizleme araçlarından birisidir. Kolay kullanım olanaklarınıTürkçe arayüzü ile birleştiren program sayesinde sisteminizde başı boş halde duran ve silinen programların kayıt girdilerini temizleyerek bilgisayarınızı optimize edebilirsiniz. Bu gereksiz kayıt girdilerinin sisteminizden silinmesi bilgisayarınızın gereksiz işlemler yapmasını engelleyecek ve bu sayede bilgisayarınız daha da hızlı çalışabilecek.
Yanlış, kayıp, zararlı, gereksiz sistem kayıt girdilerini temizleyen bu program ile bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz. Windows Kayıt Defterindeki girdileri temizlemek için en güvenli programlardan birisi olan Wise Registry Cleaner ile sisteminizin performansından daha çok faydalanabilirsiniz.
YÜKLEME
Sadece Wise Disk Cleaner ın yüklemesini anlatacağım çünkü registry cleaner da aynı yükleme ekranına sahip.

Bizim üyelerimizin hepsi elbette bu anlaşmaları okuyor !?

Bu kısımda destek çıkmak için maddi yardımda bulunabiliceğiniz belirtiliyor.

Diğer programının da reklamını yapmaktan çekinmiyor, çok mütevazi maşallah

Evet yükledik ve "disk temizliği(registry temizliği) için tıkla bana" diyor.Bu uyarı çok hoş hani

Arayüz (Wise Disk Cleaner)
Şunu söylemeliyim ki; çok renkli ve kullanışlı bir arayüzü var. Adamlar uğraşmış başarmış sayın okuyucum

Bizim bu programımız "Dünyanın En hızlı Tarama hızı "diyor

Arayüz (Wise Registry Cleaner)
Şimdi geldik Registry cleaner a Yine benzer bir arayüz,Basit kullanım imkanı...

Şimdi geldik dananın kuyruğunun koptuğu yere;Sistem hızlandırma ayarları, Okadar açıklayıcı ve kullanışlı hazırlanmış ki bu bölüm programı kullanmama sebep oluyor.Öncelikle sevdiğinizi umduğum ben; size sorun oluşturmasın diye bu bölümü baya test ettim.Ve size sorun oluşturması muhtemel olmayan ayarları sizin için seçtim. ( hani resmin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın ki resmin yazıları daha okuyabilesiniz ) Ayar çek" butonuna çok güldüm, Türkçeye çeviren arkadaşı tebrik ediyorum, Ayar çekiyor hani, bir yamuk yapmasın bilgisayar" diye

Registry birleştirme uygulamadan önce uyarıları dikkate alalım, Analiz ederken zaten bilgisayarınızda herhangi bir çalışma yapamayacaksınız bir süre.Sonra Bilgisayarınız yeniden başlayacak ama baya bir geç başlayacak ama sonra hız oda ne o yoksa o unutuğum yıllardır hissedemediğim o hız duygusu işte o evet o

Editörün Notu: Kısaca Bu iki programıda kullanıyorum ve size tavsiye ediyorum, gerçekten işe yarayan kullanışlı programlar,sistemi hızlandırıyor uzun süredir kullanıyorum bir yanlışına denk gelmedim. Programa 10 üzerinden 9.5 veriyorum. Sayıgılarımla,kolay gelsin

kaynak