Wise Disk & Registry Cleaner İnceleme

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
logo.gif

wdcbox.gif
wrcbox.gif

Güzel bir hafta sonunda yeni bir inceleme ile yeniden karşınızdayım
smile.png
Bu sefer Sizlere çok kullanışlı alanlarında başarılı ve zirveye oynayan Wise Disk Cleaner ve Wise Registry Cleaner'ı tanıtacağım.Program okadar hızlı tarama ve derinlemesine temizlik sağlıyor ki şaşırıyorsunuz. Program çok stabil çalışıyor,herhangi bir sistem sorununa sebep olmuyor
wink.png
Ayrıca Burada tanıtımı bulunan Wise Pc Engineer adlı programda 2 sinide içinde barındırıyor ve ekstra özellikler eklemekte,Tam olarak 40$ fiyatı var tabi ücretsiz sürümleri varken bu sürümüne para verilir mi orası tartışılır
biggrin.png

TANITIMI

-Wise Disk Cleaner; sistemde bulunan gereksiz dosyaları ve kayıtları silmenizi sağlayan ücretsiz ve kullanıcı dostu bir yazılımdır. Sistem Kayıt Defteri ve gereksiz, kullanılmayan dosyaları tarayan ve silen program, bilgisayarın performansını düşüren gereksiz yükün kaldırılmasını sağlar. Windows sisteminizden temp dosyalarını da silen bu program ile bilgisayarınızı yoran ve gereksiz işlemler yaratan dosyaları tarayabilir ve sisteminizden silebilirsiniz.
Tek tıklama ile tüm gereksiz dosyaları tarayarak sistemden silinmeye hazır hale getiren bu küçük program ile sisteminizin hızında gözle görülür bir artış sağlayabilirsiniz. Oldukça kolay kullanışlı bir program olan Wise Disk Cleaner tamamen Türkçe olması ile de kullanımını kolaylaştırıyor.

-Wise Registry Cleaner, en güvenli sistem kayıt defteri temizleme araçlarından birisidir. Kolay kullanım olanaklarınıTürkçe arayüzü ile birleştiren program sayesinde sisteminizde başı boş halde duran ve silinen programların kayıt girdilerini temizleyerek bilgisayarınızı optimize edebilirsiniz. Bu gereksiz kayıt girdilerinin sisteminizden silinmesi bilgisayarınızın gereksiz işlemler yapmasını engelleyecek ve bu sayede bilgisayarınız daha da hızlı çalışabilecek.
Yanlış, kayıp, zararlı, gereksiz sistem kayıt girdilerini temizleyen bu program ile bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz. Windows Kayıt Defterindeki girdileri temizlemek için en güvenli programlardan birisi olan Wise Registry Cleaner ile sisteminizin performansından daha çok faydalanabilirsiniz.

YÜKLEME

Sadece Wise Disk Cleaner ın yüklemesini anlatacağım çünkü registry cleaner da aynı yükleme ekranına sahip.
25774926.png

Bizim üyelerimizin hepsi elbette bu anlaşmaları okuyor !?
biggrin.png

62463902.png

Bu kısımda destek çıkmak için maddi yardımda bulunabiliceğiniz belirtiliyor.
49365043.png

46980232.png

25047623.png

90302755.png

Diğer programının da reklamını yapmaktan çekinmiyor, çok mütevazi maşallah
wink.png

90425437.png

Evet yükledik ve "disk temizliği(registry temizliği) için tıkla bana" diyor.Bu uyarı çok hoş hani
biggrin.png

75297962.png

16424572.png

31965218.png

Arayüz (Wise Disk Cleaner)

Şunu söylemeliyim ki; çok renkli ve kullanışlı bir arayüzü var. Adamlar uğraşmış başarmış sayın okuyucum
smile.png
sadece 1-2 tıklama ile sizi gereksiz dosyalardan kurtarıp bilgisayarınızın hızlanmasını sağlıyor ama öyle böyle bir temizlik değil saniyeler içerisinde bulduğu mb bazında gereksiz dosyalar şok ediyor sizi...Ama alışıyorsunuz rahat olun
wink.png
Burada bir parantez açalım ( İnternet geçmişine bir tik koymayı unutmayalım,hani internetim yavaş da olsa tüm bilgilerim kayıtlı olsun girdiğim siteleri göreceğim ben diyenler için sevgili Wise yazılımcıları bu program yüklendikten sonra bu kısma tik işareti koymamış kullanıcı seçimine bırakmış. Çok düşünceliler gerçekten
wink.png
)

44908598.png

28495637.png

38607075.png

44908598.png

Bizim bu programımız "Dünyanın En hızlı Tarama hızı "diyor
eek.png
Şahidim; gerçekten de öyle birçok bu tarz program denemişimdir, tarama hızı hep 5-6 dk sürerdi tabi bilgisayar türüne ve sistem yapısına da bağlı bu olay ama wise gerçekten bu konuda çok iyi çok derinlemesine tarama yapıyor ve siliyor affetmiyor siliyor. Peki Siliyorda ya bir yanlışlık yaparsa...
confused.png
korkma okuyucum Geri yükleme işlemi sizi yanlışlıklardan doğacak sorunlardan kurtarıyor hep bu tarz bir program kullanıyorsanız geri dönüşümü olan programları kullanmanızı tavsiye etmişimdir.

40946969.png

66387989.png

Arayüz (Wise Registry Cleaner)
Şimdi geldik Registry cleaner a Yine benzer bir arayüz,Basit kullanım imkanı...

60274661.png

34895005.png

82106592.png

Şimdi geldik dananın kuyruğunun koptuğu yere;Sistem hızlandırma ayarları, Okadar açıklayıcı ve kullanışlı hazırlanmış ki bu bölüm programı kullanmama sebep oluyor.Öncelikle sevdiğinizi umduğum ben; size sorun oluşturmasın diye bu bölümü baya test ettim.Ve size sorun oluşturması muhtemel olmayan ayarları sizin için seçtim. ( hani resmin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın ki resmin yazıları daha okuyabilesiniz ) Ayar çek" butonuna çok güldüm, Türkçeye çeviren arkadaşı tebrik ediyorum, Ayar çekiyor hani, bir yamuk yapmasın bilgisayar" diye
tongue.png

24928784.png

72867907.png

Registry birleştirme uygulamadan önce uyarıları dikkate alalım, Analiz ederken zaten bilgisayarınızda herhangi bir çalışma yapamayacaksınız bir süre.Sonra Bilgisayarınız yeniden başlayacak ama baya bir geç başlayacak ama sonra hız oda ne o yoksa o unutuğum yıllardır hissedemediğim o hız duygusu işte o evet o
rolleyes.png
diyeceksiniz ben öyle dedimde
tongue.png
şahsen ben bilgisayarı yaklaşık 6 ay önce aldım normalde 6 ay demem lazım ygs hazırlanan bir genç olarak bunlara dikkat etmeliyim
biggrin.png

54735194.png

52029256.png

Editörün Notu: Kısaca Bu iki programıda kullanıyorum ve size tavsiye ediyorum, gerçekten işe yarayan kullanışlı programlar,sistemi hızlandırıyor uzun süredir kullanıyorum bir yanlışına denk gelmedim. Programa 10 üzerinden 9.5 veriyorum. Sayıgılarımla,kolay gelsin
smile.png

kaynak

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
kaynak eklendi. uygun bölüme taşındı :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Sürümler Güncellendi. Yeni özellikler eklendi. Hatalar giderildi. Aynı linklerden tekrar indirmenizde fayda var.

WiseCleaner News

Wise Registry Cleaner 7.21

Friday, May 11, 2012
wrc_20120330.png

WRC keeps on its improvements, and the newly released notes are as follows:

Changes:

• Added a new item to boost the display speed of Aero Peek(for Vista and win7 only).
  • Added a new item Boost the response speed of foreground programs.
  • Supported creating a portable version in menu.
  • Improved some language packs.
  • Improved the security of the scanning results.
OS support covers:
Windows XP, Vista, Win 7, and Win 8 (All Editions, including 32-bit and 64-bit), Windows 2000,2003,2008
For more information, please visit www.wisecleaner.com/wiseregistrycleanerfree.html

Wise Disk Cleaner 7.31

Firday, May 11, 2012
wdc_20120312.png

WDC keeps on its improvements, and the newly released notes are as follows:

Changes:

• Supported creating the portable version.
  • Minor GUI improvements.
For more information, please visit www.wisecleaner.com/wisediskcleanerfree.html

unutulmazx

Doçent
Reaksiyon puanı
14
gerçekten süper programmış 5 gb kadar gereksiz dosya buldu başka ccleaner 2 gb bile bulamıyordu sağolun

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Teşekkürler gerçekten harika.. :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
İki programda güncellendi. Tekrar aynı linkten indirmenizde fayda var.

[h=2]Wise Registry Cleaner 7.22[/h]
Monday, May 21, 2012
wrc_20120330.png

Changes:

• Fixed the bug that restore center can't display backup records in Portable version.
  • Corrected the backup file location by manual in Portable version.
  • Corrected default export folder name while you create a portable verison.
  • Improved security of the scan for printer registry entries.
  • Fixed the bug that scheduler task can't be created on Vista x64.
For more information, please visit www.wisecleaner.com/wiseregistrycleanerfree.html
PAD URL for download sites: http://www.wisecleaner.com/soft/wiseregistrycleaner.xml

[h=2]Wise Disk Cleaner 7.32[/h]
Monday, May 21, 2012
wdc_20120312.png

Changes:

• Fiexed some issues about portable version.
  • Improved cleaning for Google Chrome.
  • Suported French and Portuguese(Brazil) language packs.
PAD URL for download sites: http://www.wisecleaner.com/soft/wisediskcleaner.xml

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
[h=2]Wise Registry Cleaner 7.25[/h]
Monday, May 28, 2012
wrc_20120330.png
New version 7.25 of Wise Registry Cleaner comes. This version has added more customizable features, such as skin and resize. All these changes make this freebie more elegant. Thanks for giving us valuable suggestions!

Changes:

• Supported resize main interface.
  • Supported custom skin color.
  • Added a option to on/off auto backup.
Official download link: http://www.wisecleaner.com/soft/WRCFree.exe

[h=2]Wise Registry Cleaner 7.23[/h]
Wednesday, May 23, 2012
wrc_20120330.png

Changes:

• Fixed the wrong default language issue.
  • Improved display of multi-language packs.
Official download link: http://www.wisecleaner.com/soft/WRCFree.exe

[h=2]Wise Disk Cleaner 7.33[/h]
Wednesday, May 23, 2012
wdc_20120312.png

Changes:

• Fixed the wrong default language issue.
  • Supported Portuguese(Portugal) language.
Official download link: http://www.wisecleaner.com/soft/WDCFree.exe

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Wise Registry Cleaner 7.31

Perşembe, Haziran 7, 2012
wrc_20120330.png

WRC ile iyileştirmeler devam ediyor ve yeni yayımlanan notlar aşağıdaki gibidir:

Değişiklikler:

• Kayıt Defteri temizleme güvenliği geliştirildi.
  • İlk çalışma zamanında dil seçmek için bir seçenek eklendi.
  • Bazı kelimelerdeki ekran sorunu düzeltildi.
  • Türk dil paketi geliştirildi.
Daha fazla bilgi için, www.wisecleaner.com/wiseregistrycleanerfree.html ziyaret edin.
Resmi download link: http://www.wisecleaner.com/soft/WRCFree.exe

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Wise Disk Cleaner 7.41

Monday, June 11, 2012
wdc_20120312.png

Wise Disk Cleaner 7.41
Pazartesi, Haziran 11, 2012
WDC da iyileştirmeler devam ediyor ve yeni yayımlanan notlar aşağıdaki gibidir:

Değişiklikler:
Arayüzü boyutlandırmaya desktek.
Özel tema renk değiştirme desteği.
İlk çalışma zamanında dil seçmek için bir seçenek eklendi.
Bir bellek sızıntısı problemi düzeltildi.
Bazı dil paketleri geliştirdi.
Daha fazla bilgi için, www.wisecleaner.com / wisediskcleanerfree.html ziyaret edin
Resmi download link: http://www.wisecleaner.com/soft/WDCFree.exe

Türk dil paketini her versiyonda geliştiriyorum arkadaşlar..