Wireless prg. silip güncel versiyonu yüklemek

isoavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal XP sp3 yüklü, Toshiba Satellite L10-102 model laptopumu kapatmak istediğimde "Prg kapat-sample" uyarısı çıkıyor, "şimdi sonlandır" tıklayınca kapanıyor.

Araştırmalarım sonucunda, sorunun virüs kökenli olmadığını, kablosuz ağ kullanmamdan kaynaklandığını, çözüm için intel wireless prg. kaldırıp güncel versiyonu yüklemem gerektiğini tespit ettim. Toshiba nın sitesine girdim çözüm bulamadım, çağrı merkezi ise cevap bile vermiyor.

intel Wireless prg. kaldırma ve güncel versiyonu yükleme konusunda yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Konu başlıklarını büyük harf ile başlayarak açmaya özen gösterelim.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Orjinal XP sp3 yüklü, Toshiba Satellite L10-102 model laptopumu kapatmak istediğimde "Prg kapat-sample" uyarısı çıkıyor, "şimdi sonlandır" tıklayınca kapanıyor.

Araştırmalarım sonucunda, sorunun virüs kökenli olmadığını, kablosuz ağ kullanmamdan kaynaklandığını, çözüm için intel wireless prg. kaldırıp güncel versiyonu yüklemem gerektiğini tespit ettim. Toshiba nın sitesine girdim çözüm bulamadım, çağrı merkezi ise cevap bile vermiyor.

intel Wireless prg. kaldırma ve güncel versiyonu yükleme konusunda yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarım'a sağ tıkla, Yönet'i seç. Açılan pencerede Aygıt Yöneticisi'ni aç. Ağ bağdaştırıcıları'ndan kablosuz ağ bağdaştırıcına sağ tıkla, Sürücü Yazılımını Güncelleştir... de. Eğer sürücü yazılımını bilgisayarına indirdiysen karşına gelen pencerede bilgisayarını taramana yardımcı olacak seçeneği seç. İndirmediysen otomatik bulmayı seç. Sanırım bu sorununu halledecektir.

Geçmiş olsun.