Wireless modem alırsam, aynı zamanda başıma iş almış olur muyum?

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
wireless-logo.png

Yeni bir modem almak istiyorum. Şu an kullandığım modem kablolu. Kablosuz modem ile, özellikle 1 GB ve üzeri büyüklükdeki dosyaları download ederken, bağlantı hızında ve download sürelerinde önceki modemime kıyasla gecikme yaşar mıyım? Cevap verme zahmetinde bulunan arkadaşlar bir de sorunsuz ve kararlı çalışan bir Wireless modem tavsiyesi patlatırlarsa, beni iki kere mutlu etmiş olurlar...

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kablosuz bağlantıya WPA(2) şifre koyarsan, mac adres filtrelemeyi etkinleştirirsen ve ssid-broadcasti (ağ isminin yayınını) kapatırsan sorun olacağını pek sanmam. :^)

Bilgisayarlar arasında veri iletimi hızında bir düşüş olacak (54MHz).

Linksys önerebilirim... o.O

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
çoook büyük rahatlık bir an önce geç derim.şifrelemeyi yaptiktan sonra bi problemin olmaz

exikixir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar marka vermemiş onuda ben veriyim diğerlerine göre biraz tuzlu ama 3com taş gibi modem hiç bir sorun yaşamazsın

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kullanıcı dedi ki:
Kablosuz bağlantıya WPA(2) şifre koyarsan, mac adres filtrelemeyi etkinleştirirsen ve ssid-broadcasti (ağ isminin yayınını) kapatırsan sorun olacağını pek sanmam. :^)

Bilgisayarlar arasında veri iletimi hızında bir düşüş olacak (54MHz).

Linksys önerebilirim... o.O
Bazı ürünler daha yüksek hızda sağlayabiliyor.Ağda dosya paylaşımı olmayacaksa hızlı olmasınada çok gerek yok.Yalnızca arada çok duvar(veya herhangi bir engel) gecikme sorunu ve hızda yavaşlama görebilirsin(ki kesinlikle görürsün). Marka olarak bende US Robotics tavsiye ederim.

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kullanabileceğimiz max adsl hızı 4mbit, kablosuz adsl modemlerin g serisi ise hızı 54mbit. internette herhangi bir yavaşlama yaşamazsın.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler, eksik olmayın.