Wireless bağlantımda sık sık kopmalar oluyor.

sorunlukardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masaüstü bilgisayarımda wireless kullanıyorum . Bağlantım sürekli kopuyor. Sorun ağdan kaynaklanmıyor. Başka ağlara bağlanınca da aynı sorun tekrar ediyor . Haliyle online oyunları zehir ediyor insana . Çözüm önerilerinizi bekliyorum .

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Öncelikle Wifi cihazınız nedir ? Modeminiz ile aranız nekadar uzaklıkta ve kaç çubuk çekiyor ?

sorunlukardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Markası DARK . Modem ile aynı evde ve 3-4 çubuk çekiyo genellikle

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Markası DARK . Modem ile aynı evde ve 3-4 çubuk çekiyo genellikle
Cihazınızın yönü mutlaka modeme dönük şekilde dursun. Onun haricinde online oyunlar için ping çok önemlidir ve sizinde 4 çubuğun altına indiği için pinginiz yükseliyor.
Şurdan bir hız testi yapıp ping'inizi söylermisiniz ? http://www.hizinitestet.com/#

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ping'iniz gayet normal. Yani sorun olması gerçekten tuhaf. Bende masaüstünde bu şekilde Wifi adaptörü kullanıyorum ve pingim 40 larda ama kopma yaşamıyorum.
Peki bu sorun nekadardır var ? Birde ürünü aldığınızda CD olması lazım driver falan tarzı , varsa kurarsanız faydası olabilir. Onun haricinde gerçekten aklıma birşey gelmiyor.

sorunlukardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu kurdum ama hala devam ediyor sorun . Sorunumun bir benzeri hatta aynısı denilebilecek bir sorunla karşılaşan biri var.Bu başlığı çan arkadaşla durumum aynı . http://gevezeonline.com/konu/wireless-baglantim-suerekli-kopuyor-bilgisayardan-kaynaklaniyor.93617/ Çözüm önerisi veren arkadaşın söylediği işlemleri bilgi eksikliğim nedeniyle yapamadım . Daha basit bir şekilde tarif etseniz yardımcı olabilirsiniz. Sorununun ne kadardır olduğunu bilmiyorum . Ama son 2 gündür karşılaşmıyordum. Karşılaşmadığım 2 günün öncesinde de sorun vardı .

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Dark wifi cihazları sorunları başka bir wifi cihaz al

Reaksiyon puanı
16,128
benim rahmetli gt-s5360 ta hız 50mbps olduktan sonra kopmaya başlamıştı modemi sevemedi...

Tuny*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driverlerini güncel tut firmware güncelmi onuda kontrol et onun haricinde dsl kablosunun ucunuda bi kontrol et kablolar yan dura dura artık temazsızlık felan ediyor