Wireless Bağlantı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xmonte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Slm arkadaşlar;

Dün akşam Pardus 2011 (64 bit) kurdum. Lakin bir türlü Wireless bağlanmıyor şifremide yazıyorum olmuyor. İlk defa Pardus kurdum kurulumu doğru yaptığımı düşünüyorum. Acaba sorun ne olabilir. Win de sorun yok hemen bağlanıyor.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar tşk.

Not: aşağıdaki linktekini denedim olmadı wl ekledim ama nafile:crying:

http://doctus.org/showthread.php?t=53268&page=3 (Çalıştırdan yaptım)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
64 Bit Ağ yöneticisinde sanırım bir sorun var. Kablodan bağlanabiliyor musun?

Aşağıdaki çözümleri buldum, belki işine yarar.
kablosuz şifresini wpa2 encyription şeklinde yapılandır yine girmezse ip ve dns i elle gir

Vaybe bütün uğraştıklarımız boşunaymış sadece ar9170.fw dosyasını /lib/firmware/ altına atmakmış tek eksik olan şey.http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/people/mcgrof/firmware/ar9170/ar9170.fw adresinden indirip konsolda su ile root olduktan sonra sudo mv ar9170.fw /lib/firmware komtuyla işlemi tamamlamakmış bütün mesele

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pardus 2011 kurdum.wireless sorunu yaşıyorum.modem pikatel airmax 101.internetteki tüm çözüm yollarını denedim ama sonuç alamadım.elle girdiğim halde bağlantı kurulmadı.ayrıca wireless göstergesinin yanında sarı bir ünlem var.parla girilmiş olmasına rağmen düzelme olmadı

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
pardus 2011 kurdum.wireless sorunu yaşıyorum.modem pikatel airmax 101.internetteki tüm çözüm yollarını denedim ama sonuç alamadım.elle girdiğim halde bağlantı kurulmadı.ayrıca wireless göstergesinin yanında sarı bir ünlem var.parla girilmiş olmasına rağmen düzelme olmadı

Aynı sorun bendede var benim modem Airteis 206 kablosuz modem pardus 11 modemi görüyor şifresinide giriyorum bir türlü internete girmiyor

avatnak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben dün pardusu yükledim biligiyarımda hem xp var hemde pardus ancak xpden internete girebiliyorken pardustan giremiyorum benim internek phillips wap2 kullanıyorum wpa 2 ye tıklayıp şifreyi yazmaya çalışınça tamam düğmesi gidiyor sorunuma yardımcı olabilirmisiniz