Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar birkac ay once alfa awus nhr modelini aldim durup dururken calismamaya basladi eskiden en az 10 ag bulurken simdi hic bulmuyor biraz zorlarsam eskiden%90-100 gordugu agi simdi %8 goruyor sebep ne olabilir yardimci olabilirseniz sevinirim
kardeş aynısı benimde başıma geldi nhr modeli 2w olduğu için sinyali daha kuvvetli yakalamak için ekstra güç harcıyormuş o yüzden bir süre sonra içinde bir yeri yanıyor ve çekim kalitesi tamamen bitiyor 5 metre yakınındaki ağı bile görmüyor. ben 7-8 ay kullandıktan sonra bu durum oluştu son kullandığımda bağladığım yer 1 km civarındaydı ve çok iyi verim alıyordum 1-2 ay sonra dediğin durum oluştu adanaya aldığım yere yolladım aldığım wirallessistem isimli site sahipleri nhrlerde bu görüşüyor eğer düzeltirsek tekrar aynı olur o yüzden 1 w lık alet için olan yedek parçayla tamir edecez artık 1 w olacak dedi kabul ettim öyle gönderdiler belli bir süre kullandım verim doğal olarak azaldı ve üzerine bastım yanlışlikla mini usb giriş yeri kırıldı attım. bozulana kadar çok memnundum aletten ve yaklaşık 10 gün önce wiralles destek sitesinden nhr v2 olanı aldım oturduğum yer apartmanların arasında çok sıkışık pek verim alamıyorum bu nedenle birde şunu sormak isterim ben backtrack 5 r3 ile kullanıyorum şu an ama sorun şu benim alet modeme 10 m uzakta olsa bile ağ taraması yapınca ssıd kısmında çekim kuvveti -40 ı geçmiyor nette gördüklerimde milletinki 100 ü bile geçebiliyor acaba bir sorunmu var antenimde alfa 19 dbı panel anten