Wireles anteni

zeugama71006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu wireless anten hakkında sorularım olacak

1-wireles e baglanan antenin iyi olması çekme menzilinimi arttırır internet hızınımı arttırır
2-bu wireles ' e

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/versatile-wireless-adaptor-kablosuz-alici-high-112928370

kendi anteni yerine başka güçlü bir anten taksak olurmu
3-internet hızım arada cok hızlanıyor normalde yavaş gidiyor iyi bir anten taksam hız artarmı

Teşekkürler.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Kardeşim öncelikle wireless'a bağlanan anten öncelikle çekme menzilini artırır menzilin fazla olması demek: örneğin internetin, sallıyorum 5 metrede 8 mbit çekiyor ise anten ile 5 metrede 8 mbiti aşarsın..

2: O cihaza kendi anteni dışında başka anten takabilirsin.. genellikle antenler standarttır ve zaten ürünün bilgilerinde antenin çıkarılabilir olduğu yazıyor ancak daha güçlü bir anten ile daha iyi bir verim alır mısın bilemem..dene ve gör
:)

3. soruyu pek anlamadım.. anteni neye takacaksın ? ama iyi bir anten çok fazla bir şeyi değiştirmez..

umarım yardımcı olmuşumdur.. saygılarımla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ediyorum.
yardımcı oldun fakat aklımda kalan sorular var

şimdi wireless aleti benim odamda 1-2 mbps çekiyor arada 3mbps oluyor pc yi salona kurdugumda 7 mbps e çıkıyor internet hızım diyorumki bir anten alsam kendi odamda wirelesse taksam bu 1mbps hız 4-5 i bulurmu ?

teşekkürler.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ediyorum.
yardımcı oldun fakat aklımda kalan sorular var

şimdi wireless aleti benim odamda 1-2 mbps çekiyor arada 3mbps oluyor pc yi salona kurdugumda 7 mbps e çıkıyor internet hızım diyorumki bir anten alsam kendi odamda wirelesse taksam bu 1mbps hız 4-5 i bulurmu ?

teşekkürler.

Tabi ki de bulabilir sonuçta çekim alanı artar sa orantılı olarak hız da artar..