WinRar ile programları kurulumsuz hale getirme... (VİDEO)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
öhö öhö şey yine ben :D

Yeni bi anlatımla karşınızdayım

Bu anlatımda WinRar ile ücretsiz programları nasıl kurulumsuz(portable) hale getirecegimizi göstereceğim

Bu yöntem ile yaptıgınız programları USB disklerinizde taşıyabilir ve saniyeler içinde kurulum yapmadan açıp kullanabilirsiniz

Video hazırladım, video boyutu 3.7Mb tır.

..:: Video link
..:: WinRar link
..:: Videoda geçen program(Restorator)

Not :
serial, crack gibi şeyler ve pc yi yeniden başlatma gerektiren programlarda çalışmaz

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çok işime yarayacak walla teşekkürler usta :)

Yalnız winrar linkinde Registry Booster linki var yanlısk var heralde bizim booster burda gesio :)

mehmetbey660

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam seni öncelikle bu vidyo için çok teşekkür ederim. Senden bir ricam daha olacak. Bu vidyoyu nasıl bu kadar çok sıkıştrdığını da anlatan bir vidyo ekler misin??. Yinede emeğine sağlık sağolasın...:)

Reaksiyon puanı
189
anlatım güzel ama şöyle bir sorun var. bu yöntem her programda işlemez. bazı programlar registry ayarlarına veya çalışmak için system32 ye veya GAC'a ekstra dosya atar ve onlar olmadan çalışmaz. o yüzden her programda çalışacağı kesin bir sonuç değildir ama yinede emeğine sağlık.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
anlatım güzel ama şöyle bir sorun var. bu yöntem her programda işlemez. bazı programlar registry ayarlarına veya çalışmak için system32 ye veya GAC'a ekstra dosya atar ve onlar olmadan çalışmaz. o yüzden her programda çalışacağı kesin bir sonuç değildir ama yinede emeğine sağlık.

abi notta yazdımya serial,crack gibi ekli programlar çalışmaz diye

saten diger portable şekil yasal olmadıgı için onu anlatmadım ama o anlatımda bunda olmayan bazı şeyleri yapabiliyoruz

iskender53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu videoyu neyle şıkıştırdığınızı söylermisiniz,saygılar.