Winrar hatası.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle iyi günler.

Arkadaşlar arkadaşımdan bi klasörü rarlayıp atmasını istiyorum ve 'ssss' rar oluşulamıyor. Erişim engellendi ' hatasını veriyormuş pc si pc sindeki winrarı kaldırtıp pc res attırıp program filesten winrarı sildirip winrar 3.90 final sürümü kurdurttum yine aynı hata devam ediyormuş sonra filzip adlı bi program kurdurttum winrar gibi bi program oda ondada hata veriyormuş acaba bu hatanın sebebi nedir ? Rarlamayıp çalıştığı dosya windowstan falan değil ve o an çalışan bi programda değil o an hiç kullanılmıyan bir dosya . Ayrıca pc deki hiç birşeyi rarlıyamıyormuş sizce neden böyle oluyor

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Dostum mümkünse bir ekran görüntüsü eklersen daha iyi olur...
Muhtemelen bir sistem çökmesi olabilir.Bunun çözümü de ne yazıkki format'!!!

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
acil değilse formata başvurmayın! diğer sıkıştırma yazılımlarını deneyebilirsiniz misal: 7zip ;)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ya yardım edebilicek yok mu ciddi anlamda

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ya flood yapmayı istemem ama konu çok alta düşüyor ve yardım eden kimse yok , yardımcı olabilicek kimse yok mu

onurxyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum belirtmişsin ama o dosyanın kullanılmadığına eminmisin 7zip de ne hata vermiş ilginç bir durum arşive dosya eklerken yada çıkarırken hata verse tamamda bu ilginç antivirüs ve güvenlik yazılımını kapatıp deneyebilir başkada çözüm gelmiyr aklıma