Winom Yatırım

burak78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba winom diye bi sistem sistem gördüm kendilerinden yatırım sistemi diye bahsediyorlar . yatırım paketlerı var minimum 300 tlden başlıyor 5bin tl ye kadar gidiyor. Örneğin 300 tl ile giriş yapıyorsun, 300 tl lik ürün alabiliyorsun hemen.sonra altına senın gıbı 3 kısı daha bulursan sıstem haftalık 60 tl nakit olarak 10 hafta boyunca sana ödeme yapıyor yanı toplam 600 tl. yatırdıgın 300 tl de sistemde senın hesabına tanımlanıyor. Siteden alışveriş yapıyosun. Bir sürü ürün var tekstil gıda kozmetik vs. ürün fiyatlarıda normal. Bu sistemle alakalı bilgisi olan varmı sizce girmelimiyim. Ben bi risk göremedim zaten her türlü yatırdığım paranın karşılığını ürün olarak anında alıcam. Sisteme giren, bilen varmı tavsiye edermi.

h.uzulmez56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba burak, ben winom üyesiyim (referans numaram : 1331) ve şuan aktif olarak yaklaşık 2 aydır sistemde çalışıyorum. Eğer detaylı bilgi almak istersen numaranı gönderdim arayabilirsin. Özetle sistemden bahsedeyim sana,

Temel mantık olarak iki buçuk ayda bir alışveriş yapıyoruz ve yaptığımız alışverişin 2 katı kadar nakit para kazanıyoruz. Şimdi saçma falan deme çünkü mantıklı bir çalışma şekli var. Emek vermeden çalışmadan kimse kimseye para vermez tabiki, burada bir çalışma manıtğı var. ama işin güzel tarafı, şirketin devamlı söylediği gibi emeğinizin karşılığı fazlasıyla alıyorsunuz ve emek verdikten sonra birşey yapmasanız bile sadece alışveriş yaparak para kazanabiliyorsunuz. Hemde %200 oranında. Yani 300 tl lik alışverişiniz 600 tl nakit kazandırıyor.

Şimdi ne yapmanız gerektiğini söyleyim, kesinlikle sistemi iyice anlamanız bilmeniz gerek. Yoksa birisi birşey soruyor mal gibi kalıyorsunuz ve rezil oluyorsunuz tecrübe ile sabit :) yapacağınız şey 3 kişiye referas okup sistemi onlara tavsiye etmeniz ve ikna edip bu üç kişiden ekip oluşturmanız. Aslında hepsi bukadar. Bir detay da şudur, bu üç kişi mutlaka sistemde para kazanacak ve kendi üçer kişilerini yapacak üç kişi olması gerek. Yoksa para kazanamıyorsunuz. Ve en önemliside bunu bir kere yaptıktan sonra artık sürekli kazanıyorsunuz. Kazancınız hesabınıza Cuma günleri gönderiliyor. Mantık bu. Kafana takılan başka bir soru olursa yazabilirsin veya arayabilirsin. Üye olmak istersende aşağıdaki linke tıklayarak üye olursan bu kadar şeyi boşuna yazmış olmamış olurum :)