projectshadow
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
etkinleştirmeden windowsu bni şekilde kişiselleştirme yapabilirmiyiz?
Hayır. Belki Wallpaper Engine ile yapabilirsin.etkinleştirmeden windowsu bni şekilde kişiselleştirme yapabilirmiyiz?
Wİndows'u etkinleştirmeden yapmayı soruyor.Şuradan biraz özelleştirme yapabilirsin:
28. kuralın dip notu: Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.Rehber: Windows 10 Masaüstünü Özelleştirme
Herkese iyi forumlar. Bugün Windows 10'da masaüstünü nasıl daha havalı bir hale getirebileceğimizi anlatacağım. Anlattıklarımı uyguladığınız zaman bu tarz bir masaüstüne sahip olacaksınız. Hazırsanız başlayalım. Masaüstümüzün şu anki görüntüsü bu: Resmen bir kaos var. Öncelikle şu...www.technopat.net
kanka ben görev çubuğundan bahsediyorum wallpaper deişiyor zaten masaüstünden foto yapınca oluo ztnŞuradan biraz özelleştirme yapabilirsin:
28. kuralın dip notu: Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.Rehber: Windows 10 Masaüstünü Özelleştirme
Herkese iyi forumlar. Bugün Windows 10'da masaüstünü nasıl daha havalı bir hale getirebileceğimizi anlatacağım. Anlattıklarımı uyguladığınız zaman bu tarz bir masaüstüne sahip olacaksınız. Hazırsanız başlayalım. Masaüstümüzün şu anki görüntüsü bu: Resmen bir kaos var. Öncelikle şu...www.technopat.net
sadece arka plan deişio ondada pc mavi ekran verdiriyor bideHayır. Belki Wallpaper Engine ile yapabilirsin.
Etkin değilse arkaplan değişemez ki zaten. Görev çubuğu için de linki attım oraya.kanka ben görev çubuğundan bahsediyorum wallpaper deişiyor zaten masaüstünden foto yapınca oluo ztn
sadece arka plan deişio ondada pc mavi ekran verdiriyor bide
o görev çubuğu ortalama ben renk deişmesinden bashsediyorum.Etkin değilse arkaplan değişemez ki zaten. Görev çubuğu için de linki attım oraya.