• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windowsunuz zaten etkinleştirildi!

gener_al

Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda windowsunuzu ... gün içinde etkinleştirmeniz gerekiyor.Şimdi etkinleştircen mi hacı ? diyor.
Evet etkinleştir diyorum.
Zaten etkinleştirilmiş windowsun diyor.
Dalga geçiyor resmen benimle.
Windows xp home edition sp3 kullanıyorum.
Formatımı internetten indirdim.Crack sorunu olabilir diye kurcaladım ama oda yok windowsum crackli felanda değil orjinal key kullanıyorum.
Microsoftun sitesindeki önerilere yollara baktım oda çözüm olmadı.
Mükemmel beyinlerinizdeki mükemmel fikirlerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum.
Şimdiden teşekkürler

sil xp'yi kur win7'yi.Zaten microsoft desteği kesti sayılır.Artık Çok saçma hatalar veriyor xp.

Netbook kullanıyorum kardeşim.Win 7 kullandım ama günden güne haşatını çıkardı bilgisayarın.Xp ye yuvarlanmak zorunda kaldım bende daha az yoruyor bilgisayarımı.En azından değerler onu gösteriyor.

o zaman LinuXMint 13 mate versiyonu USB bellekle dene... etkinleştirme ve virüs derdi yok...

çok istiyorsan bende sağlam crack var.:D yollayım.
2illtl3.gif

kardeşim orjinal windowsa crack mi yapayım?Linux e geçmeye korkuyorum hiç kullanmadım çünkü

kardeşim orjinal windowsa crack mi yapayım?Linux e geçmeye korkuyorum hiç kullanmadım çünkü

tamamen geçmene gerek yok USB bellek yada hafıza kartı ilede çalışır... 1GB yada 4GB SD kart bul yeter... yoksa XP orijinal ise tekrar format at... etkinleştir...

Ben XP kurduğumda sadece bi seri numarası giriyorum kuruyorum. Güncelleştirmeleri de kapatıyorum hiçbirşey olmuyor, crack falan atmaya gerek olmuyor yani.

Haklısın orjinal varken gerek yok bu numaralara ama olmazsa yapamazsan diye söylüyorum.

Vallahi kardeşler şu ana kadar yazılandan anladığım hatayı düzeltmek için illa bi format gerektiği.Yokmudur formatsız bi çözüm canınızı yerim varmı formatsız fikriniz?

:) vallahi bende sadece beni bulur sanırdım.Okadar xp kullanıcısıyım her sorunu aştım bi şekilde internet üzerinden bakınarak ama böyle bi sorunla ilkdefa karşılaştım.14 gündür arayıştayım son 2 günü kaldı düzelttik düzelttik olmadı format ellerimizden öper.

çok ayıp... işyerinde kullanıyorsa olmaz ya BSA baskınına uğradığında ne olacak?

crack v.s. önermek çok ayıp... zaten eleman evde mi iş yerinde mi kullanacağını belirtmemiş...
Anladım üstadım.Evde kullanıyorum bilgisayarı.Zaten orjinale crack saçma olur.elimde orjinal key mevcut ama aşamadım şu sorunu işte.Bilgisayarı formatlayacağım mecbur ama biri win 7 diyor biri linux diyor.Win xp güncellemeyi kesti zaten.Ne yapacağım hangisi daha iyi olur şaştım inanın.Biraz daha araştırmadan sonra yapacağım bu işi.İlginiz için teşekkür ederim

LinuXMint kur rahat et... netbook için mate uygun vede antivirüs ve firewall kullanmanda gerekmez... 6 ay sonra yavaşlamazda...

LinuXMint kur rahat et... netbook için mate uygun vede antivirüs ve firewall kullanmanda gerekmez... 6 ay sonra yavaşlamazda...
Siz sağlam linux kullanıcısınız sanırım.Hayatımda ilk defa linux kullanacağım ben.Driverlar vs. daha bir çok sorun çıkacak karşıma bu konuda bana destek olabilir misiniz?

Siz sağlam linux kullanıcısınız sanırım.Hayatımda ilk defa linux kullanacağım ben.Driverlar vs. daha bir çok sorun çıkacak karşıma bu konuda bana destek olabilir misiniz?

sis yada s3 chip setli anakart kullanmıyorsan sorun olmaz... nvidia ve ati ekran kartı kurulum linkleri verebilirim... intel içinde tabi...

Legal xp diye bi zımbırtı var onla yap, kendi seri numaranı yazarsın orjinal kullanırsın, aktifleştirmiş olursun extradan denemekte yarar var :)

sis yada s3 chip setli anakart kullanmıyorsan sorun olmaz... nvidia ve ati ekran kartı kurulum linkleri verebilirim... intel içinde tabi...
İntel chipsetim.Bi cesaretle dediğiniz linux sürümünü kurcam.Umarım karşılaşcağım sorunları aşabilirim.Teşekkür ederim ilginiz için

Legal xp diye bi zımbırtı var onla yap, kendi seri numaranı yazarsın orjinal kullanırsın, aktifleştirmiş olursun extradan denemekte yarar var :)
Denedim ama kıytırık bi hata verdi magical ....... isimli programda.Orjinal key birşey olmaz dedim ama değiştirmedi.Öneriniz için teşekkür ederim.

hocam senin netten indirdiğin xp cdsinde sorun olabilir. başka yerden tekrar indir, kendi seri numaran ile kur, sorun olmaz. :)

bir de senin orjinal keyin hani sürüme aitti, ona dikkat et. mesela xp sp2 sürüme ait ise netten sp3 sürümü indirip kendi serialinle kuruyorsan sorun çıkıyor olabilir. versiyonlar uyuşmuyor olabilir. tabi emin değilim, tahmin yürütüyorum. :)

Live olarak çalışıp kurulumu basitçe yaparsın... etkinleştirme olayıda yok... intel Linux desteği konusunda çok iyi sayılır...

hocam senin netten indirdiğin xp cdsinde sorun olabilir. başka yerden tekrar indir, kendi seri numaran ile kur, sorun olmaz. :)

bir de senin orjinal keyin hani sürüme aitti, ona dikkat et. mesela xp sp2 sürüme ait ise netten sp3 sürümü indirip kendi serialinle kuruyorsan sorun çıkıyor olabilir. versiyonlar uyuşmuyor olabilir. tabi emin değilim, tahmin yürütüyorum. :)

Kesinlikle haklısınız sorun format cd sinde olabilir.Ama başka bir sp3 ile onarmıştım.
Elimdeki key xp home edition sp3 e ait öncedende kullanmıştım sorun olmamıştı.
Çözüm formatsa yeni şeyler denemekte fayda var diye düşünüyorum birazda linux ile cebelleşelim :) ilginiz için teşekkür ederim

Live olarak çalışıp kurulumu basitçe yaparsın... etkinleştirme olayıda yok... intel Linux desteği konusunda çok iyi sayılır...

Sizinle daha rahat konuşabilceğimiz bir facebook hesabı bi mail adresi ile görüşebilir miyiz?İnanın desteğinize çok ihtiyacım olacak

hocam memleket neresi, konuşma tarzına bayıldım. gayet doğal bir üslubun var gibi geldi bana. probleminle alakalı fikir vermek isterdim ancak uzun zamandır mac kullandığım için hiçbir fikrim yok.:)

netbookların doğal uyumu var tak USB belleği ( unetbootin ile yükle LinuXMint 13 mate versiyonu ) o default seçeneğinden başlat tamamdır... sistem normal açılınca install LinuXMint ile kur yada kurmadan dene ( dil varsayılan olarak ingilizce... ) kurulumda dili seçtiriyor... netbookla windows hiç çekilmez... Linux Mint Türkiye - Anasayfa linkten destek alabilirsin... forumu var...

hocam memleket neresi, konuşma tarzına bayıldım. gayet doğal bir üslubun var gibi geldi bana. probleminle alakalı fikir vermek isterdim ancak uzun zamandır mac kullandığım için hiçbir fikrim yok.:)

Balıkesirliyim abi:) linuxe girmeye çalışıyoruz bakalım doçentimiz sayesinde :) Fikir okadarda sorun değil şurda gösterdiğiniz güler yüz yeter :)

netbookların doğal uyumu var tak USB belleği ( unetbootin ile yükle LinuXMint 13 mate versiyonu ) o default seçeneğinden başlat tamamdır... sistem normal açılınca install LinuXMint ile kur yada kurmadan dene ( dil varsayılan olarak ingilizce... ) kurulumda dili seçtiriyor... netbookla windows hiç çekilmez... Linux Mint Türkiye - Anasayfa linkten destek alabilirsin... forumu var...

Yardımların için çok teşekkür ederim doçentim bitanesin :)