Hocam anlatır mısınız? Alan oluşturmam için ne yapmam gerekmekte?Sabit diskinize Deepin OS için bir alan oluşturun daha sonra normal kurulum esnasında windows boot manager yanına kur yapın.
şu video daki işlemleri aynen uygulayın: eğer işe yaramaz veya istediğiniz kadar alan açamazsanız MiniTool Partition Wizard ile diskinizi bölebilirsiniz.Hocam anlatır mısınız? Alan oluşturmam için ne yapmam gerekmekte?
Hocam ssdyi böldüm deepin kurulum ekranına geldiğim zaman 1 hata kök seçin diyor?şu video daki işlemleri aynen uygulayın: eğer işe yaramaz veya istediğiniz kadar alan açamazsanız MiniTool Partition Wizard ile diskinizi bölebilirsiniz.
ssd yi 30gb böldüm sonra adınada yerel disk koydum ve sonuna F eklediHocam ssdyi böldüm deepin kurulum ekranına geldiğim zaman 1 hata kök seçin diyor?
kök yerine gelip /'ı seçinizHocam ssdyi böldüm deepin kurulum ekranına geldiğim zaman 1 hata kök seçin diyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ssd yi 30gb böldüm sonra adınada yerel disk koydum ve sonuna F ekledi
anlayamadım hocam biraz daha a.çarmısınız?kök yerine gelip /'ı seçiniz
Hocam fotoğrafını atayımmı sizeOlmuyor yaa disk gözükmüyor![]()
atsanız daha iyi olur.Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fotoğrafını atayımmı size
Ordaki Yerel/x20Disk benim kurduğum 30gblik ssd bölümü
Seçiyorum fakat hata veriyor.Yerel\x20Disk(s gerisi gözükmüyor onu seçeceksiniz ilk attığınız fotoğraftakinde en sonun bir üstündeki olan yani.
ne gibi?Seçiyorum fakat hata veriyor.
Kök seçin diyor isterseniz fotoğrafını atayımne gibi?
evet,ekranı görmem daha iyi olur.Kök seçin diyor isterseniz fotoğrafını atayım
Dosya sistemini Ext4 günlük dosya sistemi yapabilirsiniz.
Yapsam düzelir değil mi?Dosya sistemini Ext4 günlük dosya sistemi yapabilirsiniz.
Bide kurulum ekranındamı yapacağımYapsam düzelir dğeil mi?
düzelebilir,deneyebilir misiniz?Yapsam düzelir dğeil mi?
tamamdüzelebilir,deneyebilir misiniz?
Swap alanı oluşturmasını tavsiye etmiyorum çünkü yardım isteyen arkadaşımız SSD kullanıyor Swap alanı oluşturmak SSD ömrünü kötü yönde etkiliyebilir.•Bir tane swap partition. (linux-swap dosya sisteminde. En az 1 GB)
•Bir tane boot partition. (1 GB yeter, ext4, mount point "/boot")
•Bir tane kök dizini (Boyut istediğiniz kadar, ext4, mount point "/")
Bu üçünü oluştur, kurulumun zaten ileri seçeneğini açar. Basarsın kurar.
Dediğin şey çok saçma. Ram'in dolup o anki çalışmanı tamamen kaybetmekten iyidir. Zaten %99 swap alanı kullanılmayacak. Uzun işlemler için.Swap alanı oluşturmasını tavsiye etmiyorum çünkü yardım isteyen arkadaşımız SSD kullanıyor Swap alanı oluşturmak SSD ömrünü kötü yönde etkiliyebilir.
hocam sadece / olanımı/'ı seçiniz
aynen efendim.hocam sadece / olanımı