Windows'um hata rekoru kırdı, Lütfen yardım...

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
S.a arkadaşlar Windows XP SP3 kullanıyorum ve pc herşeye hata vermek bunlara örnek olarak Sistem Geri Yüklemeyi açtığımda rstui.exe hatası veriyor ve windows hatayla karşılaştı işlemini yarım kaldıysa özür dileriz diyor veya internet ekplorer 6'yı açmaya çalıştığımda yine aynı hatayı Windows hatayla karşılaştı çalışmalarınız yarım kaldıysa özür dileriz diyor. Bunun haricinde 2 şey daha var bilgisayarı açarken F8'e basıp "Sistem hatasında Bilgisayarı yeniden başlatma"yı seçmediğim zaman bilgisayar yeniden başlıyor ve windows çok önemli bir hatadan kurtarıldı diyor. Ve diğer problemim ise pcye format atmayı deneyince ntdll.dll bozuk vs. gibi hata veriyor. (Ayrıca msn 9.0'da yine hatayla karşılaştı diyor)
lütfen bana yardım edin, abilerim... Şimdiden yardım eden abilerime saygılar...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
O kurulum yaptığın her ne CD ise bir an önce o CD den kurtulmanı öneririm.
Sonrası kendiliğinden hallolur. %100 garanti :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Konu çözümü verilmiş bize altına imza atmak düşer :)

Değiştir bakim CD ni hadi hadi oyalanma :)

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Abi formatı ben atmadım bir başkası kendi cdsiyle yapmıştı ben evde pc kurduktan sonra fark ettim böyle olduğunu. Sonrası kendiliğinden hal olur dediniz ama o iş nasıl olcak ki?? :(

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Abi formatı ben atmadım bir başkası kendi cdsiyle yapmıştı ben evde pc kurduktan sonra fark ettim böyle olduğunu. Sonrası kendiliğinden hal olur dediniz ama o iş nasıl olcak ki?? :(

"O" arkadaşa elindeki mevcut Windows kurulum CD sini yenilesin. Öyle kursun senin bilgisayarına. Çünkü sorun kurulumu yaptığı CD de. Çizilmiştir büyük ihtimalle. E temiz bir CD ile kurulum yaparsa sorunlar zaten görülmeyecek :flowers:

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
belittiğim gibi format atmayı deneyince ntdll.dll hatası veriyor. masaüstündeyken cdyi takıncada bilgisayar donuyor.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Başka bir Windows kurulum CD/DVD si ile bilgisayarı başlatıp format atmayı deneyebilirsiniz.
Şu andaki sisteminizin adı :XP SP3 değil > Stres paketi 3 :)

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
:D yardımlarınız için teşşekkürler bilgisayara vista format cdsi takınca oluyor :D

ebemuvase

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen bide ram değiştir belki ram den kaynaklı olabilir

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Vista kurma gidipte pc ye. Ya XP kur ya Win7