Windowsn 10 Kurulum Hatası

cgnyldrmx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arakdaşlar normalde forumları pek ziyaret eden birisi değilim ama acil bi sorunu halletmem gerek. Bilgisayarımı açtığımda çekirdekle alakalı bir sorun olduğunu ve temiz kurulum yapmam gerektiğini yazıyordu ben de format usbsi ile format atıyordum. Para birimi dil vs. seçtim sıra sürücü kısmına geldi fakat herhangi bir sürücü bulunamıyor usb 2.0 portuna taktım achi yi kapattım ne yaptıysam olmuyor. Gözat kısmını seçtiğimde yerel sürücü d ve yerel sürücü d de göükmüyor bunu nasıl halldereim çok acil

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
arakdaşlar normalde forumları pek ziyaret eden birisi değilim ama acil bi sorunu halletmem gerek. Bilgisayarımı açtığımda çekirdekle alakalı bir sorun olduğunu ve temiz kurulum yapmam gerektiğini yazıyordu ben de format usbsi ile format atıyordum. Para birimi dil vs. seçtim sıra sürücü kısmına geldi fakat herhangi bir sürücü bulunamıyor usb 2.0 portuna taktım achi yi kapattım ne yaptıysam olmuyor. Gözat kısmını seçtiğimde yerel sürücü d ve yerel sürücü d de göükmüyor bunu nasıl halldereim çok acil
PC özelliklerini yazar mısın? 7 kullanıyorsun onu yazmana gerek yok.

cgnyldrmx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PC özelliklerini yazar mısın? 7 kullanıyorsun onu yazmana gerek yok.
  • İşlemciINTEL Celeron
  • İşlemci ModeliIntel ® ULV Celeron ® 847
  • İşlemci Hızı1.10 GHz
  • İşletim SistemiWindows 10
  • Sistem Belleği4 GB 1333 MHz
  • Sabit Disk (HDD)500 GB
  • Ekran Kartı HafızasıPaylaşımlı
  • Ekran KartıIntel HD Graphics
  • Ekran Özelliği11.6"
  • EkranDokunmatik
  • Ekran Çözünürlüğü1366 X 768