Windowsdaki kıl ses ...

ares3460

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ses beni deli ediyor . sorunum normal mp3 de cızırtı olmuyoyor.ne zmn video izlesem sadece buyuk ekran video izledigimde ekranı tam ekran yapdıgımda ses bozuluyor cızırdamaya baslıyor ufak ekranda bi problem cıkmıo... bilgisayarm casper nirvana CPG T4300 yardım edebilecek problemin ehli bi arkdas arıyorum...simdiden saolun arkdaslar...Not ses kartı ekran kartı driveri güncel sorun bundan dolayı oldugunu dusunmuyrm...:glare:

rebelist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesm sen bence vista kur ...sorun duzelcekdir...sonra gel burda bana yaz olmazsa ben bisey bilmiyorm ...

b1o9d8e9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o olay bende de var. i.s. vista benim ama. tam ekranda biraz normal izleniyo sonra seste bi bozulmalar oluyo...

ares3460

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar vista kurdum düzeldi şimdilik bi sorun yok teşekkürler :)))

rebelist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesin gına geldi .. yemisim yedinin yedisini dedi bastı vista yı harddiske çözüme ulastı ... ama yakındır tilkinin dönüp dolasacagı yer belli ...yine döner yediye :D

ares3460

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar windows 7 yi en kısa sürede tekrar kurup dediğinizi yapıcam sonucu yine buraya belirtirim. Umarım bir daha olmaz o cızırtı ayrıca vistadan hiç keyif alamadığımı belirteyim

rebelist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:):) Bilmiyorsun İşte:)

fazla uzatmaya gerek yok tantana yapmıycm durumu anlatıyorm arkdas vistayı kurdu ve sorundan kurtuldu amaaa vistayı begenmedi tekrar win7 e döncekmis ...konus bakalm simdi :4:

---------- saat 23:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:52 eklenmişti ----------

tey teyyy :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sen en iyis geç linux a sende rahatla bizde rahatlayam

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu linux çular da Misyoner gibiler :D
hemen her yerde Linux tebliğ ediyorlar :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ben mac kullaniyorum eger bi mac im olmasaydi win li gelen bilgisayarimi linux yapardım o ayri bilmiyom ama ben windowsu sevmiyom

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
arkadaşlar windows 7 yi en kısa sürede tekrar kurup dediğinizi yapıcam sonucu yine buraya belirtirim. Umarım bir daha olmaz o cızırtı ayrıca vistadan hiç keyif alamadığımı belirteyim

Dünya keyif alamamış, sen nasıl keyif alacaksın?
Seveni gören vistada kalamaz..

Ben 5 yıllık P4 üzerinde Windows 7 kullanırken, çevremde yeni ve iyi makinalarda Vista kullananlar (yani kullanamayanlar) da mevcut.
İddia ederim ki o yeni makinalardan geride kalan hiçbir şeyim yok..

Çünkü seven başka..

Gelelim konuya:

Gerekli güncel sürücüleri kurduktan sonra;

1. Cole2k Media - Codec Pack V7.9.0 Advanced
  2. KMPlayer
  3. SPlayer

yükle ve rahatına bak :)

Winamp/Aimp' e bile ihtiyacın kalmayacaktır..

FiRARDA

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yanni yenilmeyi göze aldınız ufacık bi cızırtı için xp yerine vista kurdunuz biraz savaşsanız ne olacak sanki ???

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bece o sorun flaş player den kaynaklanıyor bir keresınde banada olmuştu flaş playeri kaldırdım yenıden kurdum sıkıntı kalmadı..syg

ares3460

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar windows 7 yükledim tekrardan sorun çözüldü ilave olarak codec yükledim bi sorun kalmadı artık yardımlarınız için hepinize teşekkürler