• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows'da mac os programları?

serhat_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.
ben mac os daki not defterini çok beğendim acaba bunun windows için olan versiyonu falan var mı? mac os daki programları windows da kullanabiliyor muyuz?
beğendiğim not defteri;

mac-os-x-mountain-lion-notes.png

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vallahi ben de çok beğendim. Bunu boş vakitlerimi değerlendirmek için yapılacaklar listeme ekledim. Kodlayıp ücretsiz dağıtırım inşallah. :D

Reaksiyon puanı
189
Windows versiyonu yok ama benzeri yazılımları bulursun sağda solda. OS X versiyonu iCloud ile bağlantılı ve tüm iDevicelarda ortaklaşa çalışıyor. Yani iPhone üzerinden aldığınız bir not anında OS X'in Not Defterine de düşüyor :) Ben şimdilik bu iş için evernote kullanıyorum :)

serhat_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benzer programlar için öneride bulunabilir misiniz peki :)

Reaksiyon puanı
189
Arayüz olarak benzerini bilmem de işlev olarak benzeri evernote diyebilirim :) Hatta çok çok daha iyi :)

serhat_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evernote u biliyorum da arayüz şeklinde hoşuma gitti bu daha çok :)

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
EverNote u önerileriniz üzerine kurdum. Hem telefona hem pc ye.
Peki güvenlik konusu nasıl. Yani daha tam kullanmaya başlamadım fakat sanki bir sosyal ağayı anımsattı. notlarımızın genele göründüğü bir yer yok değilmi. Gizliliği nasıldır? Güvenilebilir mi?

Reaksiyon puanı
189
EverNote u önerileriniz üzerine kurdum. Hem telefona hem pc ye.
Peki güvenlik konusu nasıl. Yani daha tam kullanmaya başlamadım fakat sanki bir sosyal ağayı anımsattı. notlarımızın genele göründüğü bir yer yok değilmi. Gizliliği nasıldır? Güvenilebilir mi?

Genele görünür bir şey yok. Gayet de güvenilir. Yalnız Free account'larda aylık işlem boyutu 60 MB...

serhat_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu görünüme sahip basit bir not programı yok mu ya :) online servisi falan olmasına gerek yok, windows daki notepad gibi olsun sadece sol tarafında bu şekilde kayıtlı yer göstersin yeter :) aradım aradım yok ya :D