mserifselen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 60
Görev yöneticisine baktığımda saçma sapan şeylerin diski CPU'yu %100 yaptığını görüyorum bir kaç gün önce yoktu böyle bir şey neden oluyor olabilir?
Windows 10 SSD olmadan "stres yapar, zaman çalar" da diyebiliriz.Windows 10 en iyi bir SSD üzerinde çalışmaktadır
Aynen o şekilde abi, iş yerine SSD aldım. Şuan çok rahat bir şekilde çalışıyor Windows 10Windows 10 SSD olmadan "stres yapar, zaman çalar" da diyebiliriz.
Başkan ne kadarlık SSD aldın fiyatı nedir?Aynen o şekilde abi, iş yerine SSD aldım. Şuan çok rahat bir şekilde çalışıyor Windows 10
Crucial 120Gb Bx500 3D Nand Ssd Disk Ct120Bx500Ssd1 CT120BX500SSD1 | Trendyol Şu SSD aldım abi, sanırım 180 TL civarındaydı. Tam olarak hatırlamıyorum.Başkan ne kadarlık SSD aldın fiyatı nedir?
Evdeki masa üstüne almayı düşünüyorum bende. Daha iyi bir performans alırım galiba.Crucial 120Gb Bx500 3D Nand Ssd Disk Ct120Bx500Ssd1 CT120BX500SSD1 | Trendyol Şu SSD aldım abi, sanırım 180 TL civarındaydı. Tam olarak hatırlamıyorum.
Performansı taktıktan ve içerisine Windows 10 kurduktan sonra göreceksin abi, arada ki fark gözle görülür ve hissedilir şekilde..Evdeki masa üstüne almayı düşünüyorum bende. Daha iyi bir performans alırım galiba.
Aynen öyle ne kadar iyi baksamda performans istediğim düzeyde değil W10' un açılış kapanış hızı bile şu an yavaş.Performansı taktıktan ve içerisine Windows 10 kurduktan sonra göreceksin abi, arada ki fark gözle görülür ve hissedilir şekilde..
Benim PC 8 yıllık ve W7 üzerine kurulu W10.3 senedir aldığımdaki gibi çalışıyor, sabit disk'e kurulu olarak.
Bu soru bana ise evet hepsi orijinal W7' de orijinaldı. 2015' te ilk dağıtılan W10' u dijital imza ile almıştım.Çalışanlar Microsoft'un denetim hizmetleri. (Geribildirimler) Windows'un Orijinal mi peki?
Cracklemiştim format attığım zama.Çalışanlar Microsoft'un denetim hizmetleri. (Geribildirimler) Windows'un Orijinal mi peki?
Sorun crack' ten kaynaklı olabilir o zaman.Cracklemiştim format attığım zama.
forum.shiftdelete.net