Windows8.1 Ses sorunu 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iBo3oF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iBo3oF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı Windows8.1 yaptım ve artık ses yok yüklü ses çıkışı aygıt yok diyor aygıt yöneticisinde sorun yok ama ses ayarlarında
kayıttan yürütte birşey yok bildiğiniz birşey varsa yardım edermisiniz ? :( :(
Loy4mo.png

Lütfen yardım edin :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hadi acil serii

croope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de var bi cozumu yok mu kafayı yicem windows 7 ye donmek istemiyorum :/

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bilgisayarın marka model nedir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ses sürücüsü doğru kurulmamış gibi görünüyor. Sürücüyü yeniden kurarken antivirüsü devre dışı bırakıp setup dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

croope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8.1 için ses kartı driveri yok yani yüklesende kabul etmez windows 7 kurtarır en fazla

windows 7 yi de yükledim yine ses gelmiyo realtek son sürüm yüklü
hoparlör takılı olmasına ragmen takılı degil diyo dijital ses varsayılan
yakın zamanda ekran kartını degistirdim acaba ondanmı oluyo nvdıa ydı yenisi ati deliricem valla

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Sorunun büyük ihtimal 8.1 kurduğunda otomatik olarak kurmadı.. ama aygıt yonetıcısıne baktıgında da varmıs gıbı gozukmesı.. Hoparlor calısır ancak mıktofonun calısmaz.. dun aksam benm de laptopumda aynı sorun vardı. Bu arada bende de win 8.1 64 bit var. Ben Şu şekilde çözdüm. Benim ses kartı realtek idi.. Gittim realtek in win 8.1 64 bit için olan driveri arattım.. Lenova nın bbir modelınde buldum ve onu ındırıp kurdum. calıstı.. sende kendı ses kartın ne ıse onun hangı ısletım sıstemını kullanıyorsan onu arat ve ındır.. buyuk ıhtımal uyacaktır..