Windows7 Ekran Kartı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hamittr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hamittr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anakartınız yetersiz kalmaz.Donma anakart yetersizliğinden değil sürücü kaynaklı olabilir.Windows7 çok fazla sistem istemez.230w güç kaynağı donmaya yol açabilir.

hamittr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son driver ını yükledim Şubat 2010 da çıkmış.Ama aereo özelliği çalışmıyor.İşin enteresan yanı bazen açtığımda aereo)şeffaflık özelliği çalışıyor bazen kapatıp açtığımda çalışmıyor yani driver yüklü olsada bazen işlev görüyor bazen görmüyor.Ayrıca media center açılmıyor ve windows oyunları ekran kartı yetersiz kaldığından dolayı açılmıyor.Yani ekran kartı şart.Ama bu konuda karar verecek bilgiye sahip değilim.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
O 230W degilde 230V olmasin, Eger 230V ise o sebeke voltajidir yani W cinsiyle alakasi yoktur onun. Psunun kac watt oldugunu ögren ona göre ekran karti önereyim.
Ayrica ekran karti anakarta göre alinmaz psu ve islemciye göre alinir.

---------- saat 20:57 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:56 eklenmişti ----------

Ekran karti ile birlikte psu alirsan iyi olur.

---------- saat 20:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:57 eklenmişti ----------

Eger Psu gercekten 230w ise ekran kartindan önce psu almani öneririm..

---------- saat 21:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:58 eklenmişti ----------

Daha önce önerdigim ekran kartlarini unut, cünkü psun o ekran kartlarini kaldiracak kapasitede degil.

hamittr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm şimdi söküp bakıcam size dönerim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Psun büyük ihtimalle düsüktür onun icin ekran kartiyla birlikte psu da önerecem.

---------- saat 21:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:04 eklenmişti ----------

Bütce ne kadar?

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anakart diye yazmışım,pardon ekran kartı diyecektim.Sorununuz psu gibi gözüküyor.Nvidia 6200 geforce ekran kartınız yeterli.Dreamscene windows 7'de olmadığından ekran kartınız işinizi görür.Fakat psu önemli donanımınıza zarar verebilir.Psu'yu değişirseniz sorun kalmaz.Masraf etmeyin.İyi bir bilgisayarcı sorununuzu kolayca çözer.

hamittr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi baktım psu codegen ve 350W evet önerilerinizi bekliyorum 150-170 kadar olabilir

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Psu alırken gücü önemli,bir de sesi.Buna dikkat edin.Yoksa kafanız şişer.Sessiz olanlarını araştırın.

hamittr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Katkılarınız için tşk. ederim