Yardım Windows yükleyemiyorum!

Ragnarath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
571B1BCA-580D-45DF-B600-D347AFD0006D.jpeg

Apu sistem topladım anakartım Gigabyte B450m-K Bios güncel. 240 Gb Kingston SSD var. Rufus ile USB yaptım. Eski tip ve yeni Tip Uefi olarak da denedim. Kurulum ekranında SSD’yi görüyor, alan falan yaratabiliyorum sürücü yükle dediğimde medyayı bulamıyor. Yapmış olduğum USB’yi Bios’ta ya da kurulum başlangıcında falan seçebiliyorum. Ama “İmzalanmış hiçbir aygıt bulunamadı” hatası alıyorum. Nasıl çözeceğim dünden beri uğraşıyorum. Çıkamadım içinden lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen moderatör:

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Neden sürücü yükle diyorsunuz ki? Eğer amacınız SSD'ye Windows kurmaksa ve SSD gözüküyorsa SSD'de Windows'u kuracağınız alanı yaratın, seçin ve ileriye basın. Sonrasında Windows'u kuracaksınız.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Diski farklı bir bilgisayar içinde GPT ve NTFS şeklinde biçimlendirin.

Ayrıca Windows'un son sürümünü yazdırdığınızdan emin olun.

Ragnarath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Neden sürücü yükle diyorsunuz ki? Eğer amacınız SSD'ye Windows kurmaksa ve SSD gözüküyorsa SSD'de Windows'u kuracağınız alanı yaratın, seçin ve ileriye basın. Sonrasında Windows'u kuracaksınız.
İnanılmaz ama gerçek koskoca “İleri” tuşunu görememişim. ?
Teşekkürler arkadaşlar sorun çözülmüştür. ??‍♂️

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Ekli dosyayı görüntüle 177959
Apu sistem topladım anakartım Gigabyte B450m-K Bios güncel. 240 Gb Kingston SSD var. Rufus ile USB yaptım. Eski tip ve yeni Tip Uefi olarak da denedim. Kurulum ekranında SSD’yi görüyor, alan falan yaratabiliyorum sürücü yükle dediğimde medyayı bulamıyor. Yapmış olduğum USB’yi Bios’ta ya da kurulum başlangıcında falan seçebiliyorum. Ama “İmzalanmış hiçbir aygıt bulunamadı” hatası alıyorum. Nasıl çözeceğim dünden beri uğraşıyorum. Çıkamadım içinden lütfen yardımcı olun.
USB 2.0 bir porta takıp tekrar kurulumu açmayı denediniz mi?