Windows XP SP3, Üreticilerde

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Emektar işletim sistemi Windows XP için yayınlanacak olan Service Pack 3, sistem üreticilerine doğru yola çıkmış durumda. Peki indirmeye ne zaman açılacak?

Bu yılın sonuna doğru yedinci yaşını kutlayacak olan Windows XP işletim sistemi için üçüncü hizmet paketi (Service Pack 3) bugün sistem üreticilerine doğru yola çıkmış durumda. Önümüzdeki salı günü ise son kullanıcılara indirme ve Windows Update aracılığıyla kurulma imkânı sağlanacak. Tabii bu SP3 çıkış ve dağıtım tarihleri Türkçe dilini kapsamayan birinci dağıtım. Türkçe, ikinci dağıtımda yamanın yayınlanacağı dillerden.

Türkçe Service Pack 3 İçin Tarih

Microsoft'un TechNet forumlarında konuyu araştırdığımızda şu resimle karşılaşıyoruz.

technet_tarihler.png

5 Mayıs günü, Türkçe Windows XP kullanıcıları yamalarına kavuşuyorlar. Haydi hayırlısı.

Bilgi için: Microsoft TechNet (İngilizce)
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
bu 5 mayıs günü Türkçeyi yine üreticilere mi yolluyacaklar ilk yoksa direk olarak son kullanıcyamı çıkacak. Bu arada Türkçe çıkış tarihinde baya bir ilerleme var.

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
X64 XP için herhangibi bir yeni sp düşünülüyor mu ? bilgisi oaln var mı arkadaşlar

esssmbs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Service Pack 3 ÜN TÜRKÇE VEYA İngilizce olması kullanıcılar için önemlimi? Türkçe kurulan xp ye ingilizce Service Pack 3 yüklenebilirmi?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
esssmbs dedi ki:
Service Pack 3 ÜN TÜRKÇE VEYA İngilizce olması kullanıcılar için önemlimi? Türkçe kurulan xp ye ingilizce Service Pack 3 yüklenebilirmi?

Hayır yükleyemessin Türkçe sp3 çıkmasını bekliyeceksin.

GOTHiC

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerçekten türkçe çıkış tarihinde baya baya bi gelişme var :) güzel güzel hoşuma gitti :)

hp5500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne olacak şimdi bu sp 3 le ya, bilmeyenlere bir bilen anlatsın da cümle alem öğrensin. herkes bilgisayarcı değil ki !

pars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar bekledik biraz daha bekleriz
şunun şurasında ne kaldı ki mayıs 5 e :D

synthkey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
29 nisan da türkçe olarak duymuştum sanki
neyse hayırlısı olsun..

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu sp3 bilgisayarı hızlandırmaya yönelikse süper bişey olur herkes için , yoksa sadece güvenlik açıkları içinse pek bi anlamı da yok bence. çünkü , şahsen bilgisayarımda milyonlarca liralık hesap bilgilerim olsa bunu sp3 değil sp10 bile gelse hiçbirine emanet edemem :P

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ulaş35 dedi ki:
bu sp3 bilgisayarı hızlandırmaya yönelikse süper bişey olur herkes için , yoksa sadece güvenlik açıkları içinse pek bi anlamı da yok bence. çünkü , şahsen bilgisayarımda milyonlarca liralık hesap bilgilerim olsa bunu sp3 değil sp10 bile gelse hiçbirine emanet edemem :P

aynen performans olmadıktan sonra ne işe yararki sadece güvenlik