Windows xp sp 3 nasil cd'ye nasıl yazilir?

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar.. kullandığım PC'de orjinal windows xp professıonal sp3 yüklü ve tüm güncelleştirmeleri yükledim. sizden yardım istediğim konu şu an kullanmakta olduğum full güncel xp'mi cd'ye yazdırabilirmiyim? yazdırabilirsem nasıl yaparım detaylı anlatırsanız minnetter kalırım. formata ihtiyacım falan olursa tekrar güncelleştirmeyle falan uğraşmak istemiyorum. lütfen "bırak xp'yi windows 7'ye geç" filan demeyin olmaz. elimde orjinal windows 7 home basıc var alışamadım illa xp olacak:laugh: cevaplarınız için teşekür ederim

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
yardım edecek yok mu arkadaslar?:(

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
norton ghost ile dvd ye yedek alabilirsin veya flash diske veya harici diske veya d sürücüsüne yedeğini alabilirsin dvd ye yedek alacaksan 5-10 arası dvd gerekebilir ki bu çok uzun işlem en iyisi sen yedeğini flash diske ,harici diske veya d sürücüsüne al norton ghost ile.

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
norton ghost ile dvd ye yedek alabilirsin veya flash diske veya harici diske veya d sürücüsüne yedeğini alabilirsin dvd ye yedek alacaksan 5-10 arası dvd gerekebilir ki bu çok uzun işlem en iyisi sen yedeğini flash diske ,harici diske veya d sürücüsüne al norton ghost ile.
kardeşim cevabın için teşekür ederim yedeğini al derken komple c deki tüm dosyaların yedeğini mi alacam? benim amacım bir nevi yedek almak değil şuan ki güncel sistemi format cd'si olarak hazırlamak..

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
evet komple alacaksın format cd si yerinede geçer sadece kendi pcinde kullanabilirsin. c diskinin yedeğini alacaksın .

cheyenemehmet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sadece xp yi yazdıracak active iso burner programıyla yazdırabilirsin.

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşım sadece xp yi yazdıracak active iso burner programıyla yazdırabilirsin.
cevablarınız için çok teşekürler... bu hafta içinde format atacam.. inşallah bir aksilik çıkmaz:laugh:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet komple alacaksın format cd si yerinede geçer sadece kendi pcinde kullanabilirsin. c diskinin yedeğini alacaksın .
çok saoğl kardeşim. bi deneyim inşallah bi aksilik çıkmaz. tekrar uğraşmak istemiyorum güncelleştirmelerle filan:D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yedekle filan uğraşma. kendin windows cd sine güncellemeleri ekle bir format cd si yap veya internette bunun hazır yapılmış versiyonlarından birini kullan. yedek sağlıklı çözüm olmaz ve gereğinden fazla yer işgal eder.

tavsiyem kendi güncelleştirilmiş xp cd ni yapman.

ben nasipse 2014 te kendime tüm güncellemeler dahil bir tane yapmayı planlıyorum :)

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
yedekle filan uğraşma. kendin windows cd sine güncellemeleri ekle bir format cd si yap veya internette bunun hazır yapılmış versiyonlarından birini kullan. yedek sağlıklı çözüm olmaz ve gereğinden fazla yer işgal eder.

tavsiyem kendi güncelleştirilmiş xp cd ni yapman.

ben nasipse 2014 te kendime tüm güncellemeler dahil bir tane yapmayı planlıyorum :)
hazır yapılmış versiyonlar derken modifiyeli xp'lerden mi bahsediyorsun? modifiyeli, orası burası kurcalanmış işletim sistemlerine nedense hiç güvenmiyorum....

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hazır yapılmış versiyonlar derken modifiyeli xp'lerden mi bahsediyorsun? modifiyeli, orası burası kurcalanmış işletim sistemlerine nedense hiç güvenmiyorum....

o zaman kendin hazırlayacaksın. çok zor birşey değil zaten. güncellemeleri indirip elindeki xp ye entegre edeceksin. böylelikle güven sorununu ortadan kaldırmış olacaksın.