Windows XP Formattan sonra hata ACİL!!!

noescape4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam vistadan kurtuldum dedim ama xp'de bi hatayla karşılaştım formattan sonra bilgisayarda hiçbir program açılmıyor örn.bi program kurcaksınız ama tıkladığımda hata veriyo sistem yolu bulamadı yada bu dosyayı açmak için gerekli izinlere sahiip değilsiniz diye internnetten bakmak için vistayı kurdum internet explorer bile açılmıyodu kesin bi çözüm bilen varsa yazsın..(xp professional)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
en iyisi tekrar kur, acaba xp cd inde bi problem olabilir mi ?

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bak bakim xp c sürücüsüne mi yüklenmiş ?

noescape4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır d ye kurulu.. c demiştim ama d ye atmış :S

FTHOZYKSL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük ihtimalle cyi biçimlendirmeyip başka bir sürücüye yüklemişsinizdir. format sırasında size 4 seçenek sunacak nasıl biçimlendireyim diye, siz daha önce cyi seçmiş olmalısınız daha sonra ise c yi "ntfs dosya sistemi ile biçimlendir"i seçmelisiniz. bütün işlemler bittikten sonra-format bitip sistemi sorunsuz açtığınızda- d yi de biçimlendirmelisiniz.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Birde D sürücüsü varsa onuda sil bölümleri tekrar oluştur,hala aynı sorunlar oluyorsa anakartında bir sorun olabilir.

noescape4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biçimlendirdim ama 4 seçenek değil 2 seçenek çıktı bende biri çabuk diğeri normal

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Seçmen gereken seçenek çabuk olmayan seçenek,diski fiziksel silerek sistemi kuracak olan bu seçenek.Ama önce bölümlerin hepsini silip tekrar bölüm oluşturup,çabuk olmayan seçeneği kullanarak sistemi kurman,sorunu çözecektir büyük ihtimal,olmadı anakart diyorum.

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
CD ni kontrol et .. :P Mutlaka CD Bozukdur Kaç kez başıma geldi.. CD Yi değiştirdim sorun yok..

(Bu Arada Sen Yenisin Galiba Abicim :D Yazıların Tümünü Kalın Yazmak Yassahtır.. ) Forum kurallarını okuyun :P

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
büyük ihtimalle cyi biçimlendirmeyip başka bir sürücüye yüklemişsinizdir. format sırasında size 4 seçenek sunacak nasıl biçimlendireyim diye, siz daha önce cyi seçmiş olmalısınız daha sonra ise c yi "ntfs dosya sistemi ile biçimlendir"i seçmelisiniz. bütün işlemler bittikten sonra-format bitip sistemi sorunsuz açtığınızda- d yi de biçimlendirmelisiniz.

Biçimlendirme sorunu değil. Biçimlendirme sorunu olsa idi windows kurulumu tamamlanamazdı.

Birde D sürücüsü varsa onuda sil bölümleri tekrar oluştur,hala aynı sorunlar oluyorsa anakartında bir sorun olabilir.

Donanım sorunu da değil.

Yetkilendirmeden bahsediyor anladığım kadarıyla. Administrator olarak oturum açabiliyorsan bir de öyle denemeni öneririm.

Tekrar format çözüm olabileceği gibi (kurulum hatası vb. sebeple) aynı şekilde sonuçlanırsa gereksiz vakit kaybı ve (varsa) gereksiz veri kaybına sebep olabilir.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sorun xp nin kurulu olduğu partition. bence linux live cd ile yedeklerini al. HDDyi tamamen formatla sora partitionlarını böl. ve C ye xpyi kur :) umarım açıklayıcı olmustur

noescape4141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı Zaten Administrator olarak açabiliyorum başka profil açamadım sanırım cd bozuk yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler..

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hatalı kurulum. Kurduğun XP EntegreXP mi, düz XP mi?

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
entegre ne yaa?
kardeş sorun cd'den kaynaklanıyor. boşuna zaman kaybetme. yeni temiz bir pro bul. başka yolu yok.

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
entegre ne yaa?
kardeş sorun cd'den kaynaklanıyor. boşuna zaman kaybetme. yeni temiz bir pro bul. başka yolu yok.

Aynen katılıyorum. Entegre XP kurduğunu baştan söylemen daha iyi olurdu. ama olsun sonuca ulaştık. :D

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bnce alakası var mıdır bilmiyorum ama sata/pata hikayesinden dolayı sorun çıkmış olabilr dicem ama saçma da olabilir.. :)