- Reaksiyon puanı
- 3,580
Arkadaşlar bende windows xp bir pc var bunda ürün anahtarı var mıdır,diyelim ki format atıyorum atarken sorar mı yoksa key sadece desteklenen sürümlerde mi ister
Windows XP'yi aktifleştirmek için ürün anahtarı gereklidir diye düşünüyorum.Arkadaşlar bende windows xp bir pc var bunda ürün anahtarı var mıdır,diyelim ki format atıyorum atarken sorar mı yoksa key sadece desteklenen sürümlerde mi ister
pc nin altında bir etiket var üstüne microsoft windows vista lisans yazıyor ama key yok,bu pc de ilk başta vista yüklüydü format atsın diye pcciye vermiştik o da xp kurmuş ama bunun altında bir etiket var biostan eski keyi bulabilir miyim ve xp de key girili olup olmadığını nadsıl anlarım,tüm sorularımı cevaplarsanız sevinirimWindows XP'yi aktifleştirmek için ürün anahtarı gereklidir diye düşünüyorum.
Naptın sen öylepc nin altında bir etiket var üstüne microsoft windows vista lisans yazıyor ama key yok,bu pc de ilk başta vista yüklüydü format atsın diye pcciye vermiştik o da xp kurmuş ama bunun altında bir etiket var biostan eski keyi bulabilir miyim ve xp de key girili olup olmadığını nadsıl anlarım,tüm sorularımı cevaplarsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten,sadece merakyıl olmuş 2021 abd de darbe olmuş xp kurulmaz güvensiz o Linux Mint ,Pardus kur.