Windows xp de 16 bit MS-DOS alt sistemi hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasn11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar windowsu xp yedek eski bi masaustu pcm var,bilg. actıgımda acılıyor faket kullanırken hata geliyor ekrana sureklı ntvdm cpu geçersiz bir yönergeyle karsılaştı dior kaynakta c:wind\8.exe gösteriyor çözümü ne olur nasıl olur bilenlerden ricam bana ulassın ....

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
virüs gibi gözüküyor bir taratın olmadı format :/

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bilgisayarınızda virüs var. Başlat-Çalıştır-Msconfig yaz-Oradan Başlatmaya tıkla-Orada bulunan gereksiz şeyleri kaldırın ve sistemi yeniden başlatın. Eğer gine aynıysa formattan başka çare yok.

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
msconfıge daha onceden gırıp gereksız prog. ları kaldırmıstım olmamıstı fakat baslatma ddeğilde diğer sekmeden 16 bıtlı bişey vardı sanırım hızmetlerden onu kaldırıncı yenıden baslattım oldu,şuanda bı sıkıntı yok ..teşekkürler..

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
msconfıge daha onceden gırıp gereksız prog. ları kaldırmıstım olmamıstı fakat baslatma ddeğilde diğer sekmeden 16 bıtlı bişey vardı sanırım hızmetlerden onu kaldırıncı yenıden baslattım oldu,şuanda bı sıkıntı yok ..teşekkürler..

"emsisoft emergency kit"

bu programi indir guncelle ve tam tarama yaptir. sorunun duzelecektir.

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"emsisoft emergency kit"

bu programi indir guncelle ve tam tarama yaptir. sorunun duzelecektir.

evet bunu denicem çünkü geçici bi sürelüğine sorun çıkmadı sonradan tekrar yaptı aynı hatayı teşekkrler..