Windows xp 3 antivirus yükletmiyor

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin saygi deger arkadaslar benim yegnin bilgisayarina viruz bulasmis bir türlü antiviruz programi yükleyemedim avast olsun avire kesper olsun yükletmiyor ne yapmamiz lazim bu konuda yardimci olurmusunuz

muratn.jpg

birde sag alt göref yöneticisine basilmiyor

grevyneticisi.jpg

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Format at yiğenine kullandırma :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Yüklerken hata mı veriyor ?

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Antivirüs programlarının kurtarma cd'leri ile taratabilirsin ama sistem dosyalarının çoğunu sileceğine göre en temiz çare format. Maaşallah zaten yok yok. Tek tip değil virüs. Worm, trojan...

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar calisiyor internete felan giriyor teamveiwer ilen ben girdim almanyada ugradim birat sildim ama durmadan windows system32 icinden durmadan ciyor

antiviruz programlarina tiklayinca kapaniyor antiviruz programlari kapiniyor yanlis anlasilmasin bilgisayar degil sorun bu ne yapaciz

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
bilgisayar calisiyor internete felan giriyor teamveiwer ilen ben girdim almanyada ugradim birat sildim ama durmadan windows system32 icinden durmadan ciyor

antiviruz programlarina tiklayinca kapaniyor antiviruz programlari kapiniyor yanlis anlasilmasin bilgisayar degil sorun bu ne yapaciz
Format en son çare olsun.Combofix indirip bir deneyin yinede siz.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle en ufak şeyde hemen format diyen arkadaşlara gülüyorum sadece...
Aşağıdaki linkten rescue CD-ROM'u indir bi cd ye yazdır. Sonra bilgisayarını optik sürücünden boot ederek virüslerden kurtulabilirsin.

..:: DOWNLOAD ::..

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Format her zaman en son çaredir.İlk çare olarak kullanmamak gerekiyor.Yapılabilecek herşeyi yaptıktan sonra formatlamak en doğrusu.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasil yani tam simdi surasini anlayamadim cd yakilacak sürücüye koyulacak ondan sonrada bios dan felan girilecekmi yoksa sadece sürücüyemi koyup aratacagiz

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
180
Bu kadar zahmete girme, öncelikle diğer arkadaşların önerdiği gibi ComboFix kullan. Yüksek ihtimalle sana anti-virüs kurabilecek kadar nefes aldıracaktır. Hatta sorunu kökten bile çözebilir. Daha sonra görev yöneticisi hala etkin değilse Başlat -> Çalıştır'a gpedit.msc yaz ve enter'a bas.

Soldaki menüden sırayla şunları seç: Kullanıcı Yapılandırması -> Yönetim Şablonları -> Sistem -> Ctrl+Alt+Del Seçenekleri.

Buraya geldikten sonra sağdaki menüde "Görev Yöneticisini Devre Kaldır" şeklindeki seçeneğe çift tıkla. (Çeviri hatası var evet ne yapalım.) Sonra açılan pencerede "Devre Dışı" seçeneğini işaretle ve kapat, artık görev yöneticisini açıp şüpheli tüm dosyaları kapatabilirsin.

Ayrıca sistemi güvenli kipte açıp msconfig 'den tüm başlatma seçeneklerini kaldırarak açarsan yine antivirüs kurabilecek kadar rahat nefes alırsın.

Bununla birlikte, Spybot, Process Explorer vb yazılımlar da kullanabilirsin görevleri görebilmek ve şüpheli olanları kapatabilmek için.

Eğer hiçbiri işe yaramazsa, o zaman CD'ye kurtarma yazılımı yükleme seçeneğini düşünürsün.