Windows Vista Yı Xp Ye Çeviremiyorum Yardım !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jetax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jetax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm

Bu Resimde Windows Xp Yi Yükleye Tıklayınca Program Uyumluluk Yardımcısı Geliyor Çevrimiçi Çözümleri Denetleye Tıklıyorum Ama Olmuyor
Bide 1 Hafta Felan Önce Pc Bileşenleri Çökmüştü O Yüzden Mecburen Vista Yükledim Windows.old uda Silemiyorum Sile Tıklıyorum Yeniden Dene Diyor Bi Yardımcı Olun Belkide Windows.old Klasöründen Dolayıdır. Yardımlarınızı Bekliyorum ...

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm

Bu Resimde Windows Xp Yi Yükleye Tıklayınca Program Uyumluluk Yardımcısı Geliyor Çevrimiçi Çözümleri Denetleye Tıklıyorum Ama Olmuyor
Bide 1 Hafta Felan Önce Pc Bileşenleri Çökmüştü O Yüzden Mecburen Vista Yükledim Windows.old uda Silemiyorum Sile Tıklıyorum Yeniden Dene Diyor Bi Yardımcı Olun Belkide Windows.old Klasöründen Dolayıdır. Yardımlarınızı Bekliyorum ...

Dos tabanlı sistemlerde önceki sürümlere dönmek için sıfırdan kurulum yapılması gerekir. Windows Vista üzerinden XP cd si çalıştırarak mevcut cihazınıza kurulum yapamazsınız. CD üzerinden boot ederek işletim sisteminizi XP ye downgrade etmeniz mümkün. Sürüm güncelleme değil yeniden kurulum yapmanız gerekiyor.