Windows Vista Türkiye Özel Versiyon

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar benim çalışmam, nasıl beğendiniz mi?
Sadece Windows Vista 32 bit Service Pack 1 kullananlar indirsin. Diğerlerinde sistem çöküyor:p

adszcw5.jpg

http://rapidshare.com/files/157418366/Windows.zip.html

Evet gençler link hazır. Olay şu önce boş bir not defteri açıp içine şunu yapıştırın

Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]
@="Tüm kontrolü ele geçir "
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]
@="Tüm kontrolü ele geçir"
"NoWorkingDirectory"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant administrators:F /t"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant administrators:F /t"
sonra kaydet diyin. kayıt türünü tüm dosyaları yaptıntan sonra isim olarak xxx.reg verip gözünüzün görebileceği bir yere kaydedin. sonra xxx.reg dosyasına iki kez tıklayın. gelen uyarıya evet diyin.

daha sonra Windows/Branding/Basebrd içindeki Basebrd.dll dosyasına sağ tıklayın tüm kontrolü ele geçir şıkkını işaretleyin. indirme linkindeki basebrd.dll dosyasıyla değiştirin. sonra bu klasörün içindeki tr-TR'ye gelin. orada da basebrd.dll.mui dosyası olacak. oradaki dosyayı da yine linkteki indireceğiniz benim versiyonum ile değiştirin.

en son olarak yine boş bir not defteri açın ve içine şunları yazın
Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]

[-HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]
yine kaydet diyip kayıt türüne tüm dosyaları yaptıktan sonra yyy.reg olarak adlandırıp kaydedin. sonra yyy.reg'e çift tıklatıp gelen uyarıya evet diyin. xxx.reg ve yyy.reg dosyasını artık silebilirsiniz. yardım seçeneğinden bu windows hakkında bölümüne baktığınızda siz de bunu göreceksiniz.

Hadi geçmiş olsun

adszgb6.jpg

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ilgine teşekkür ederim:)
başka bir yerden alıntı yapmadım, ben hazırladım:)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
eline koluna sağlık da böyle olunca ne olacak?

ErdiGio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turklere gore vısta uretmek ıstıyosan korsan olması yeterlı:D

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende merak ettim. Ne olacak yani? Sadece hakkında kısmında bunlar yazacak sanırım. Gözünüzü seveyim ya lütfen. Lütfen diyorum...

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya tamam arkadaşlar, adam denemek, yeni şeyler keşfetmek için urağmış yapmış, yapmışken böle silip çöpe atmiyim bikaç kişiye gösterim demiş. bu kadar tepki göstermeyin lütfen :)