Windows vista google açarmı kısacası bişey indirip açarmı

Hüsametin Sezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Windows 8 i sevmedim 7 ye malware bulaşmıştı 10 a yükseltim baya kötüydü 8 e düşürdüm ama başlat menüsünü geç açıp oyun oynadığım zaman oynuyorum bırakıyorum baya kötü olmuş bi arkadaşım vistaya düşürürsen google açmaz diyor doğrumu zaten firefox kulanıcamda aklımda internet explorerde kaldı o açmasa diye

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Windows 8 i sevmedim 7 ye malware bulaşmıştı 10 a yükseltim baya kötüydü 8 e düşürdüm ama başlat menüsünü geç açıp oyun oynadığım zaman oynuyorum bırakıyorum baya kötü olmuş bi arkadaşım vistaya düşürürsen google açmaz diyor doğrumu zaten firefox kulanıcamda aklımda internet explorerde kaldı o açmasa diye
Hocam sistemleri üst üste kurarsanız tabii ki yavaşlar. Yapabilirseniz Windows 7-8-10 (Ram 2gb ise win 7-8 öneririm, 4 veya üstüyse win 10 kurabilirsin.) temiz kurulum yapın.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Bende i3 2710m, hd3000 1gb, 2gb ddr3 ram var, ve windows 10 pro kullanıyorum. Eskiden win7 started kullanırdım. Ve eskiden bu kadar kasmazdı. Şimdi win10 pro azcık daha kastırıyor. Ama win10 pro daha kolay kullanması.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Bende i3 2710m, hd3000 1gb, 2gb ddr3 ram var, ve windows 10 pro kullanıyorum. Eskiden win7 started kullanırdım. Ve eskiden bu kadar kasmazdı. Şimdi win10 pro azcık daha kastırıyor. Ama win10 pro daha kolay kullanması.
rover_xp'nin de söylediği gibi sizin sisteminiz için 8.1 uygun.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
rover_xp'nin de söylediği gibi sizin sisteminiz için 8.1 uygun.
Birşey diyeceğim ben bu pc yi win8.1 yapsam io oyunlarında kasar mı? Şu anki win10 pro da çok kasıyor. Lordz.io ve paper.io dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Win8.1 burdan kuruluyormuş;

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217

Hüsametin Sezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
8.1 kulanıyorum zaten vista eski olsada tarayıcı açıp bişey indirsin yeter yeni nesil oyunlarla ilgim olmadığı için 2 gb ram yetiyo

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Windows vista veya 7 kullanmadı tehlikeli OS'lardır onun yerine hafif Linux dağıtımları deneyebilirsiniz.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Hocam konu niye bu kadar uzadı anlamadım. Win 7 ile Win 8.1 kullanabilirsiniz o bilgisayara. O iki işletim sistemi de neredeyse aynı performansı veriyor. Yukarıda da dediğim gibi ben 8.1 öneriyorum çünkü Win 7 artık güncelleme almıyor. Ve temiz kurulum yapmanız yararınıza olacaktır. Microsoft'un yükseltme programını kullanarak yaparsanız Windows ağır çalışıyor çünkü önceki işletim sistemlerinin yedeğini tutuyor. Yine aynı programı kullanark boş bir flash belleğe windows 8.1 iso dosyasını yazdırıp temiz bir kurulum yapın, performans biraz da olsa artacaktır.
Birşey diyeceğim ben bu pc yi win8.1 yapsam io oyunlarında kasar mı? Şu anki win10 pro da çok kasıyor. Lordz.io ve paper.io dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Win8.1 burdan kuruluyormuş;

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Google açar ama sertifika hatası verir.