Yardım Windows Update Aynı Anda 10-20 Güncelleme Geldi ve Hepsi Başarısız Diyor

Sorsavuş

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Reaksiyon puanı
46
Bi güncellemeleri kontrol edeyim dedim bir anda 10-20 güncelleme gelmiş ve hepsini de teker teker güncellemeye çalışsam dahi güncelleme hatası alıyorum. Her gün güncellemeleri kontrol ederim ve max 2-3 güncelleme gelir. Bu anormallik neden oldu? Hiçbir şey silip yüklemedim. Sistem ayarlarında hiçbir şeyle oynamadım. PC'yi yeniden başlattım ama yine aynı durum.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    143 KB · Görüntüleme: 71

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Bi güncellemeleri kontrol edeyim dedim bir anda 10-20 güncelleme gelmiş ve hepsini de teker teker güncellemeye çalışsam dahi güncelleme hatası alıyorum. Her gün güncellemeleri kontrol ederim ve max 2-3 güncelleme gelir. Bu anormallik neden oldu? Hiçbir şey silip yüklemedim. Sistem ayarlarında hiçbir şeyle oynamadım. PC'yi yeniden başlattım ama yine aynı durum.
Merhaba,

Windows Arama yerine CMD yazın ve komut istemine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğiyle açın. Açılan pencereye sfc/scannow yazın ve enter tuşuna basın. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve durumu kontrol edin.

Sorun devam ederse; Windows Update sorun gidericiyi çalıştırın.

UppermostHide

Windows 11 Kullanan Biri ?
Reaksiyon puanı
154
Su anda MC Update'da Sorun var gibi duruyor bu sorun bende dahil olmak üzere bir sürü kullanıcıda ortaya çıktı yakinda düzelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 11 update sunucularına bir sorun var galiba.