Windows um kendisini sildi

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
başlıktan anlayabileceğiniz gibi virüsmü var bende bilmiyorum bilgisayarı açarken donarak açılıyodu bazenleri açılırken hep öle kalıyodu sonra hiç açmadım bi açıyım oyun oynarım dedim
.
pc bana dediki böle mavi kutu nun içinde Abicim Ben Senin Bilgisayarında açacak dosya bulamadım dedi
.
bende flash bellek vardı linux yüklüydü onuda açmadı
.
çözümü varmıdır
.
elimdekiler=
-rootsuz iyi bir telefon
-OTG kablosu
- flash bellekler
- şarz aleti ve kablosu hiç eksik olmaz zaten

tuxuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
69
başlıktan anlayabileceğiniz gibi virüsmü var bende bilmiyorum bilgisayarı açarken donarak açılıyodu bazenleri açılırken hep öle kalıyodu sonra hiç açmadım bi açıyım oyun oynarım dedim
.
pc bana dediki böle mavi kutu nun içinde Abicim Ben Senin Bilgisayarında açacak dosya bulamadım dedi
.
bende flash bellek vardı linux yüklüydü onuda açmadı
.
çözümü varmıdır
.
elimdekiler=
-rootsuz iyi bir telefon
-OTG kablosu
- flash bellekler
- şarz aleti ve kablosu hiç eksik olmaz zaten
Sorununu düzgün bir şekilde izâh eder misin lütfen? "Abicim bilgisayarında aççak dosya bulamadık" şeklinde ifade edince anlayamayız maalesef sorunu.
Hangi Windows sürümünü kullanıyordun? USB Belleğinde hangi dağıtım yüklüydü ve nasıl açmaya çalışıp olumlu sonuç almadın?

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
usb bellekte linux mint var galiba takınca bulamadı nasıl desem açtırmaya çalıştım açılmadı galiba onu önceden biyere yükledim ondandır, windows 10 vardı

ve açılırken kende bir message box çıkıyo arkaplanı mavi Açacak Sistem bulamadım gibi bişi diyo unuttum uzun zaman geçti olalı ok diye bi buton vardı heralde ona tıklayınca bios açılıyodu galiba ordanda boot kısmına girdim ilk harddiski açıyomuş yani harddiskde heralde windows yok heralde neyse anlamamış olabilirsiniz üzgünüm galiba bu sorunun çözümü bende olan olan aletlerle imkansız.
--- Gönderi Güncellendi ---
bir programlan yapmaya çalıştım işte böle bişi çıkıyo

By9JQQ.png

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hocam sen en son ne zaman denedin, bizden tam olarak ne istiyorsun? :)

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
en son minecraft diye bi oyun oynadım yada oynamadım

ve bilgisayarın düzelmesini istiyorum

tuxuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
69
en son minecraft diye bi oyun oynadım yada oynamadım

ve bilgisayarın düzelmesini istiyorum
Sen bence başka bir bilgisayardan Windows 10'un .iso dosyasını USB belleğe yaz ve sıfırdan tüm diske kur Windows 10'u. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok ortada maalesef. Hem temiz bir başlangıç yapmış olursun.