Windows Recovery, belgelerim gitti

denizasdasdzxc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,

2 gun once bir virus bulasti bilgisayarima.

Bende f8 den guvenli kipde acarken, windows diagnosis butonunu gorup, kek gibi recovery yaptim!!

Virus gitmedi ama benim butun, kullanici adi altindaki, resimler, musikler gitti.

Programlar vs aynen duruyor anlamadigim bir sekilde!

Bazi yazilimlar varmis, C: nin icini tamamen ariyor. Bunlarla arattigimda hepsi cikiyor, benim bilgiler silinmemisler, basit arama yapinca bile cikiyorlar, yalnizca erisemiyorum, eski yerlerinde degiller, on izlemeleri falan var ama acmak istedigimde hata veriyor, yada klasoru bos gosteriyor.

Kullanici adim Vistada Deniz, simdi Deniz dosyasina girince assagida linkte verdigim dosyalar cikiyor! Eminim bunlar bir anlam ifade ediyorlardir isi bilene")
http://img685.imageshack.us/f/aaaaatp.jpg/
http://postimage.org/image/2ve2i3uxw/

Tam yetki nasil veriliyor tam olarak emin degilim ama, cok denedim ve kurcaladim control panel den user control olaylarini.

Umarim bi numarasi vardir bu isin.

Yardimlarinizi bekliyorum

Saygilar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition
recuva
Active@ File Recovery
bunlardan herhangi birini dene büyük ihtimal kurtarirsin.

dj rush

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sen Combofix ile bir tarama yap derim .
Yada sistem dosyalarını onar.
Komut :sfc/scannow

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
EASEUS Data Recovery Wizard çok harika program tavsiye edilir.

denizasdasdzxc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar hepiniz cok sagolun cevaplariniz icin,

Recovery programlarinin neredeyse tamamini denedim ama onlar sadece "silinmis" dosyalari buluyorlar. Amma velakin, benim dosyalar silinmemisler, yanlizce yer degistirmisler.

Combofix i denicem djsms kardesim.

Bu sistem dosyalarini nasil onaricaz, resimli anlatim vs varmidir? Daha komutu nereye yazacagimi bile bilemedim:)

Bu arada daha fazla caps koymam gerekirse sorunumun rahat anlasimlasi icin, hemen koyayim.

---------- Post added at 03:35 ---------- Previous post was at 02:53 ----------

DJSMS arkadasim, valla cok tesekkur ederim sana.

Kurdum Combofix'i. Ilk basta bi tirstim, tarama yaparken interneti falan kesti, dedim gidiyor bilgisayar hepten:) Acildi kapandi, kitlendi bisiler oldu. En sonunda cart diyte koydu butun yok olan dosyalarimi, masaustunde 5000 belge doldurdu. Bu programdan once gorev cubuguna ne atsam, 2 saat sonra kendiliginden yok oluyordu, megersem yok gozukuyorlarsmis, ne olduysa artik bilgisayara.

Tum resimlerime de simdi erisebiliyorum.

Milletin yorumlari combofix hakkinda beni killandirdi en basta, dedim ulan reklam kokuyo bu iste bi i..nelik olmasin:)

Aha benim yorumumda aynen basit bi reklamcinin agzindan cikmis gibi oldu simdi.

Cok cok saolasin tekrardan