Windows Phone Facebook Beta Uygulaması

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, uzun zamandır bu yazıyı yazmak için bekliyordum ve bugün facebook beta uygulamasının güncellemesini yüklerken karar vermek zorunda kaldım, bir çok insan windows 8 üzerinde ki uygulamalara taş atıyordu.

Öncelikle windows 8 üzerinde ki şu an facebook uygulaması beklenilenden geri ancak bunu yazılımcılar facebook beta uygulamasıyla çözmüşler, beta uygulaması sayesinde facebook uygulamasına gelecek yeni güncellemeler/paketler deneniyor, eğer sorunlar varsa çözülüyor, facebook beta uygulamasında hatayla karsılasırsanız yazılımcılara o hatayı direk email olarak gönderebiliyorsunuz ki, gönderin! ve ayarlar/geribildirim seceneginden istediginiz özelligi/hatayı/tasarımda iyileştirmeleri ingilizce ve türkçe yazarak gönderebilirsiniz.

ios ve android içinde facebook beta uygulaması var ama siz beta user olarak kayıt olursanız bunları güncelleme olarak alabiliyorsunuz, beta kullanıcısı degilseniz size normal sürüm geliyor. microsoft ise facebook beta uygulamasını herkese acarak daha hızlı sonuclar elde etmeye calısmıs ve basarmısta.

Facebook beta uygulaması indirme linki http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
indirmek isteyenler telefonlarında ki ayarlarda bulunan telefonumu bul secenegini aktif yapsınlar, yükle diyerek direk yükleyebilirsiniz cihazınıza veya bu linke cep telefonundayken tıklarsanız uygulama mağazasına yönlendirecektir.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bir android kullanıcısı olarak bu uygulamanın tasarımını beğendim umrım bize de gelir