Windows Phone 8 / Lumia 620 ye PC den nasıl oyun atabilirim ?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar mesela monopoly diyelim. PC den indiricem .xat uzantılı diyelim mesela bunu telefona attığımda telefon bunu görür mü? Görürse yükler mi?

Ayrıca mobil için bu oyunları nerden bulabilirim? Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.

sql98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wp8 telefona hafıza kartı veya bşka bi yerden oyun ve uygulama kuramassın sadece market üzerinden indirebilirsin.Wp8 de özgür deilsin

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
WP8 De zaten öyle çok uygulama yok. Windows phone storede sadace bulabilirsin uygulamaları.

sql98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Androiddeki gibi bi olay yok wp8 de zaten oyun yokki ne oynıyacaksın

Litityum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse yardımcı olmamış sanırım. Bildiğim kadarıyla wp8 de Unlock diye bir olay var. Bunu yapmak için Geliştirici şeysi satın alman lazım ki $99 Ve Yılda en fazla 3 kez unlock yapabiliyorsun, Dışarıdan en fazla 10 uygulama yüklü bulundurabiliyorsun

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[h=2]SD karttan nasıl uygulama yüklerim?[/h]Uygulama ve oyunları Windows Phone Mağazası'ndan indirmek ve telefonunuza yüklemek kolaydır, ayrıca bunları (telefonunuz SD kartı destekliyorsa) SD karttan telefonunuza aktarabilir veya yan yükleyebilirsiniz.
Bir uygulamayı veya oyunu yan yüklemek için, .XAP dosyaları olarak da bilinen, bir ya da birden fazla Windows Phone uygulama dosyası içeren bir SD kartınızın olması gerekir. .XAP dosyalarını bilgisayarınıza indirebilir, ardından dosyaları telefonun SD kartına taşıyabilirsiniz.
[h=3].XAP dosyalarını web'de Windows Phone Mağazası'ndan indirmek için[/h]
  1. Bir web tarayıcısı açın ve www.windowsphone.com adresine gidin.
  2. Uygulamalar + Oyunlar'ı tıklatın ve ardından indirmek istediğiniz uygulamayı tıklatın.
  3. Web sayfasında aşağı kaydırın ve ardından Elle indir ve yükle'yi (uygulama gereksinimleri ve desteklenen dillerin altında) tıklatın.
  4. İstendiğinde .XAP dosyasını bilgisayarınız, SD kartınız veya depolama aygıtınızdaki bir konuma kaydedin.

[h=3]Not[/h].XAP dosyasını telefonunuzun desteklediği bir SD karttan farklı bir yere indirirseniz, telefonunuza yüklemek için dosyayı SD karta taşımanız ya da kopyalamanız gerekir.
Windows Gezgini'ni (bazı Windows sürümlerinde Dosya Gezgini olarak da adlandırılır) kullanarak dosyaları taşımak veya kopyalamak hakkında bilgi edinmek için Windows web sitesine gidin ve Nasıl yapılır bölümünde arama yapın.

[h=3]Telefonunuzun SD kartından uygulama ve oyun yüklemek için[/h]
  1. Bir ya da birden fazla .XAP dosyası içeren bir SD kartı telefonunuza yerleştirin.
  2. Başlangıç Ekranı'nda
    hardware-icon-start-button.png
    Mağaza'ya
    start-icon-marketplace.png
    ve SD kart'a dokunun.
    [h=3]Not[/h]SD kartı henüz yerleştirdiyseniz ya da .XAP dosyalarınızı henüz eklediyseniz, Mağaza'dan SD kartınıza erişebilmek için birkaç dakika beklemeniz gerekebilir.

3. İstediğiniz uygulamaları seçin ve Yükle'ye dokunun.
    [h=3]Notlar[/h]
    • Yüklenebilen uygulamalar Uyumlu uygulamalar altında listelenir.
    • Uygulamayı yükleyebilmeniz için SD kartınızda Mağaza'daki .XAP dosyasının en son sürümünün olması gerekir. En son sürüm değilse, Uyumlu olmayan uygulamalar altında listelenir.

4. Yüklü uygulamalar Uygulama listesi'nde, oyunlar ise Oyunlar Hub'ında görünür. Belirli bir uygulama veya oyuna bağlı olarak, bunları şu şekilde kullanabilirsiniz:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba her şey normal şekilde ama mağazada sd card göremiyorum bir türlü çözemedim bunu ya bir yardımcı olursanız sevinirim

ardaozkal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar mesela monopoly diyelim. PC den indiricem .xat uzantılı diyelim mesela bunu telefona attığımda telefon bunu görür mü? Görürse yükler mi?

Ayrıca mobil için bu oyunları nerden bulabilirim? Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.
http://forum.shiftdelete.net/cep-te...e-8-uygulamalari-yuklemek-parali-parasiz.html

yerlerini de yazdım
- - - Mesaj Güncellendi - - -

wp8 telefona hafıza kartı veya bşka bi yerden oyun ve uygulama kuramassın sadece market üzerinden indirebilirsin.Wp8 de özgür deilsin
Çok olmasa da özgürsün

WP8 De zaten öyle çok uygulama yok. Windows phone storede sadace bulabilirsin uygulamaları.
wp-games, pandaapp, xap.coolxap ne güne duruyor....

Androiddeki gibi bi olay yok wp8 de zaten oyun yokki ne oynıyacaksın
100den fazla bilindik oyun var
(gun bros, fifa, six guns vb)

Kimse yardımcı olmamış sanırım. Bildiğim kadarıyla wp8 de Unlock diye bir olay var. Bunu yapmak için Geliştirici şeysi satın alman lazım ki $99 Ve Yılda en fazla 3 kez unlock yapabiliyorsun, Dışarıdan en fazla 10 uygulama yüklü bulundurabiliyorsun

Ben beleşini anlattım

http://forum.shiftdelete.net/cep-te...e-8-uygulamalari-yuklemek-parali-parasiz.html

Litityum şu türkiyede bir biz biliyoruz bu işi :D

pc deb wp8 fifa oyunları yükleyebilirmiyim yada okey

okey bolca var ama fifa için 512mb değilde 1 veya daha fazla gbli cihaz lazım
Not: Fifa 13ü nokia paylaştığından sadece nokia 1gb+ cihaz olabilir.

merhaba her şey normal şekilde ama mağazada sd card göremiyorum bir türlü çözemedim bunu ya bir yardımcı olursanız sevinirim

yazımda var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende htc 8x var windows 8 işlemcili ya ben hem internetten bi program indiremiyorum hemde pc den telefon a program atıcam ancak o programın nereye gıttıgını nereden bulup ta kuracagımı bılmıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben unlocku ücretsiz yaptım paralı olan oyunlar ücretsiz iniyor bide android gibi oyunlar var ama sizin aldığınız wp8 in rami 512 mb diye bazı oyunlar telefonu zorlayacağı için mağazada gösterilmiyor unlock ile bu sorunda çözülüyor

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SD karttan nasıl uygulama yüklerim?

Uygulama ve oyunları Windows Phone Mağazası'ndan indirmek ve telefonunuza yüklemek kolaydır, ayrıca bunları (telefonunuz SD kartı destekliyorsa) SD karttan telefonunuza aktarabilir veya yan yükleyebilirsiniz.
Bir uygulamayı veya oyunu yan yüklemek için, .XAP dosyaları olarak da bilinen, bir ya da birden fazla Windows Phone uygulama dosyası içeren bir SD kartınızın olması gerekir. .XAP dosyalarını bilgisayarınıza indirebilir, ardından dosyaları telefonun SD kartına taşıyabilirsiniz.
.XAP dosyalarını web'de Windows Phone Mağazası'ndan indirmek için

1. Bir web tarayıcısı açın ve www.windowsphone.com adresine gidin.
  2. Uygulamalar + Oyunlar'ı tıklatın ve ardından indirmek istediğiniz uygulamayı tıklatın.
  3. Web sayfasında aşağı kaydırın ve ardından Elle indir ve yükle'yi (uygulama gereksinimleri ve desteklenen dillerin altında) tıklatın.
  4. İstendiğinde .XAP dosyasını bilgisayarınız, SD kartınız veya depolama aygıtınızdaki bir konuma kaydedin.

Not

.XAP dosyasını telefonunuzun desteklediği bir SD karttan farklı bir yere indirirseniz, telefonunuza yüklemek için dosyayı SD karta taşımanız ya da kopyalamanız gerekir.
Windows Gezgini'ni (bazı Windows sürümlerinde Dosya Gezgini olarak da adlandırılır) kullanarak dosyaları taşımak veya kopyalamak hakkında bilgi edinmek için Windows web sitesine gidin ve Nasıl yapılır bölümünde arama yapın.

Telefonunuzun SD kartından uygulama ve oyun yüklemek için

1. Bir ya da birden fazla .XAP dosyası içeren bir SD kartı telefonunuza yerleştirin.
  2. Başlangıç Ekranı'nda
    hardware-icon-start-button.png
    Mağaza'ya
    start-icon-marketplace.png
    ve SD kart'a dokunun.
    Not

SD kartı henüz yerleştirdiyseniz ya da .XAP dosyalarınızı henüz eklediyseniz, Mağaza'dan SD kartınıza erişebilmek için birkaç dakika beklemeniz gerekebilir.
  3. İstediğiniz uygulamaları seçin ve Yükle'ye dokunun.
    Notlar
    • Yüklenebilen uygulamalar Uyumlu uygulamalar altında listelenir.
    • Uygulamayı yükleyebilmeniz için SD kartınızda Mağaza'daki .XAP dosyasının en son sürümünün olması gerekir. En son sürüm değilse, Uyumlu olmayan uygulamalar altında listelenir.

4. Yüklü uygulamalar Uygulama listesi'nde, oyunlar ise Oyunlar Hub'ında görünür. Belirli bir uygulama veya oyuna bağlı olarak, bunları şu şekilde kullanabilirsiniz:

www.windowsphone.com uygulamalara giriyorum elle indir seçeneği yok nereden bulabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk baş pc din windows phone 8 e giriyosun ordan uygulamalar + oyunlara girip istediğin bir oyuna giriyosun(misal masseffect) siteyi aşağı kaydırıp istediğiniz zaman indirirn ve yükleyine :dillerin altında) tıklayarak indirosun bu kadar. yardımcı olduysam sevinirim

berat28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beleş unlock ile yasaklıları sd card ile kullanılabilir olanları(normal şartlarda mağazadan indirebilecekleriniz) yükleyebilirsiniz. Kim demiş wp özgür değil diye

Desteklenen yükleme dosyası uzantıları

Wp 8.0 = .xap
Wp 8.1 = .xap veya .appx(tavsiye edilen)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben wp8 kullanıyorum sd kartta attıktan sonra mağzaya gir arama işaretinin yanında ... 3 nokta var ona tıkla ve yerel uygulamaları küleye tıkla oyunlar yüklenir