Windows oyunlarını MacOS X de oynamak

Reaksiyon puanı
27
Windows oyunlarını macos x yüklü pcde nasıl oynarım(imac veya macbook değil normal pc kullanıyorum)yada hem Windows hem mac nasıl kullanırım?

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Windows oyunlarını macos x yüklü pcde nasıl oynarım(imac veya macbook değil normal pc kullanıyorum)yada hem Windows hem mac nasıl kullanırım?
PlayOnMac programı ile windows'taki programları MacOS'ta kullanabilirsiniz daha önce MacOS işletim sistemini detaylı olarak kullanmadığımdan dolayı uygulama performansı hakkında bir yorum yapamayacağım ama sanırım PlayOnLinux ile aynı mantıkla çalışıyor,yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
emülatör ile olacağı için performans ve verim alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd ekran kartlı sisteme yükleniyor mu?Birde sanırım geforce now İnternetli benim internetim 8 mpbs.
8 mbps hayatta kurtarmaz. en az 32mbit. O bile kurtarmaz da hiç yoktan iyidir.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Amd ekran kartlı sisteme yükleniyor mu?Birde sanırım geforce now İnternetli benim internetim 8 mpbs.
Bu kalitedeki bir internet bağlantısı ile Geforce Now'ı stabil olarak kullanabileceğinizi sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pcye Windows yüklesem olur mu?Yada aynı pcde 2 işletim sistemi kullanmak sıkıntılı olur mu?
Dual Boot yöntemi ile hiç bir sıkıntı yaşamadan çift işletim sistemi kullanabilirsiniz,bir sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabiliriz.